OLA368
Fanka BB :)
Wrześniowa - ja to już bym się nawet cieszyła jakby Malutka naprawdę chciała wyjść, a ja mam tak od tygodnia, chociaż dzisiejsze samopoczucie bije wszystko na łeb! Normalnie leżę i kwiczę, bo nie wiem co mam ze sobą zrobić od tego wszystkiego...O jacie ale stron nadrukowanych... Ciągle się coś dzieje- teraz już tak będzieSama nie wiem co komu miałam odpisać...
W każdym bądź razie- moje cycochy (jak to szumnie nazwała bebzonik) dziękująnaprawdę się starają...
misiako ja też uważam że zzo jest napawdę dobre- wszystkie te zabiegi mogłyby wykończyć...
Asia- co do plamy z oliwki to ja też mam na ścianie...i żałuję,że to nie ściana z farbą lateksową bo wystarczyłaby wtedy sama woda a tak-niczym nie da się tego zmyć.
Ola biedna Ty...naprawdę Ci współczuję...tyle tych dolegliwości...czyżby Mała dawała znać, że chce już niedługo wyjść??![]()
Kardamon - Lekarka też mówiła, że to już niedługo, a za chwilę stuknie tydzień;-)Ola Kochana! Trzymaj się tam! Mnie się wydaje, że u Ciebie to już baardzo niedługo... zobaczysz! Zaraz bedziesz się Dzidzią cieszyćJesteśmy z Tobą całym serduchem.
Bluetooth - mówisz dokładnie jak mój M, dzisiaj dzwonił i też mu mówię o tym samopoczuciu, a on mi na to, że Duśka czeka na przyjazd taty na weekend, żeby wszystko poszło zgodnie z planem!:-)
Oby się sprawdziły Wasze przepowiednie i żeby to nie trwało już wieczności - bo tak odczuwam, że ostatnie dni z tym diabelnym, złym samopoczuciem ciągną się jak "flaki z olejem".
Przepraszam, że narzekam, ale tutaj myślę, że mi wybaczycie...
Sama nie wiem co komu miałam odpisać...
naprawdę się starają...
ze juz sie zastanawiam czy az tak urosla czy po prostu lubi mi robic masaze