Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy wszystkim już opadły brzuszki? Bo mój chyba nie, przynajmniej nie widzę różnicy raczej.
Ale jestem zła dziewczyny, wyszło na moje z wózkiem, będzie za tydzień jak dobrze pójdzie. I teraz co wychodzi na to że ja musze kombinować co teraz. A z gadek "spokojnie kochanie jak nie przyjdzi ena czas to coś załatwie", to dupa.![]()
![]()
Ależ tu się dzieje!!. Lada moment wszystkie się rozpakujemy.:-)
Ola wytrzymaj, mam nadzieję, że już niedługo będziesz ze swoim maluszkiem i cały ból pójdzie w niepamięć.
Kasica, ale zazdroszczę fryzjera. Ja ciągle nie mogę się wybrać i mam obawy, że już się nie wyrobię, choć może spróbuję po niedzieli.
Misiako trzymaj się, może jeszcze chwilkę dzidzia poczeka z wyjściem
Co do sutków to ja tak jak Sińka staram się masować pod prysznicem, bo ten maltan to jakiś drogi i nie kupiłam. Mam parę próbek to może wykorzystam.
Ojej jak mnie ostatnio ciągle boli brzuch. Cobym nie zjadła to taki ból kiszek że szok!! No oczywiście sama się trochę do tego przykładam, bo ptysia dziś sobie też nie odmówiłam, ale potem cierpienie.. No i zgaga normalka
Czy wszystkim już opadły brzuszki? Bo mój chyba nie, przynajmniej nie widzę różnicy raczej.