reklama

wrzesień 2011

reklama
BigChild dzięki, że napisałaś o swojej torbie bo mi przypomniałaś że nie spakowałam skarpetek :-)
To aż nieprawdopodobne że te nasze małe bezzębne szkraby mogą tak nam zmasakrować sutki, dobrze że są te wszystkie maści i że to nie trwa tak długo tylko kilka dni z tego co piszecie...
Co do becikowego to też muszę zapytać u mojego gina kiedy się po to zgłosić...

Dziewczyny parę godzin i tyle naprodukowałyście !! Ja po wizycie - ostania- opisałam w odpowiednim wątku. Magda są duże szanse że się spotkamy na porodówce jak ty będziesz rodzić w terminie , bo u mnie się narazie nie zanosi :-)

Ola współczuję samopoczucia, aż mi głupio bo ja czuję się jak na ten czas bardzo dobrze i się martwię że u mnie taka cisza. Życzę Ci z calego serca aby córcia zdecydowała się w ten weekned przyjść na świat.

asia szkoda nerwów, teraz powinnaś leżeć i się relaksować. Bałaganem się nie przejmuj może teściowa posprząta :-p Jutro Wasz wielki dzień, trzymam kciuki !!
mambusia powodzenia jutro !!

Motylla fajnie że nie zatrzymali Cię w szpitalu i możesz jeszcze z rodzinką pobyć.

Bluetooth położna szkoda słów :wściekła/y: ale fajnie że udało się z inną, mam nadzieję że pomoże cosik :-)

misiako to ważny dzień jutro przed Wami pierwszy dzień w szkole . Bądź dzielną mamusią !!

dzoana mi brzuchol jeszcze nie opadł, mam go po samą brodę :-p

Ja dziś zaniosłam mojej gince zaświadczenie do becikowego by wypełniła , ale powiedziała że to po porodzie albo mi w szpitalu wypisze albo mąż ma przyjść do niej , a na sr mówili że można na ostaniej wizycie, widac co lekarz to inaczej.

Ostatnia edycja:
Ja już na dziś się żegnam .Muszę dziś dziewczynki wcześniej spac położyć bo już koniec wakacjii późniejszego chodzenia spac.Teraz będzie rytm wieczorny by rano mogły sprawnie wstawać.Jutro pewnie dopiero po południu zajrzę i ciekawe jestem ile się nam dzieciaczków pojawi ;-)
Powodzenia i spokojnej nocki dla Was wrześnióweczki.
Iga no właśnie nie wiem jak to będzie bo ja tez nic nie czuje by coś się tam zaczęło ruszac do finału.W poniedziałek mam wizytę to zobaczymy bo jak na moje wyczucie to do porodu mam jeszcze czas ;-).Ja też z moim gnkiem się umówiłam że mąż podejdzie po zaświadczenia jak urodzę i da mu jeszcze zwolnienie na opiekę nade mną ;-) tylko jestem ciekawa czy za to będę musiała zapłacić jak za wizytę ;-)

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za kciuki.

tesciowa oczywiscie denerwujaca jak zawsze, mąż nieszczęśliwy bo torcika wymarzonego nie dostał , a to co kuiła jest do niczego i na wszystko marudzi. W sumie się ciesze że nie bede musiałą z nimi tu siedzieć. spać mi się strasznie dzisiaj chce mam nadzieje że się wyśpie dzisiaj.

ja za maltan płaciłam 13 zł więc szczególnie drogi mi sie nie wydał ale i tak wczoraj w aptece zostawiłam 50 zł bo jeszcze pare głupotek dla małego a w rossmanie 100 masakra jakaś.. na szczęscie już wszystko w 100% mam więc na chwile obecna koniec wydatków....

13zł to nie dużo, to już nie wiem na co ja patrzyłam, bo widziałam ten krem za prawie 40zł. Zobaczę jeszcze raz może mi się coś pomieszało.:tak:

asia jeszcze raz powodzenia jutro..obyś dobrze spała..
ola współczuję samopoczucia..oby do przyjazdu męża..
sińka tak daję małą normalnie, nawet nie pomyślałam, żeby jej nie dawać..zobaczymy jak będzie, a wiadomo liczę się z tym, że Ada będzie miała szybciej jakiś katar niż Iga..ale tak to już chyba jest jak w domu jest starsze dziecko,które zawsze może coś "przytargać" z zewnątrz..
misiako powodzenia jutro..nie płacz i nie stresuj Majci..
bluetooth no to dobrze, ze jestem spokojna i będziesz miała akupunkturę jak chciałaś.

Mi też coś dzisiaj brzuch się stawia, jeszcze chyba nigdy tak często nie było..ale co tam..oby do piątku. i muszę w torbę jutro zajrzeć...jakoś mi się nie chce, ale jutro to już mus..

reklama
dzoana, mi brzuch opadł, ale stwierdzam to nie po wyglądzie, tylko po tym, że o niebo lepiej mi się oddycha (wcześniej strasznie miałam ściśniętą przeponę i czułam się niemiłosiernie podduszana) no i czuję też parcie na pęcherz (co godzina w toalecie) oraz ucisk na dół.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry