Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ale wszystko dla chłopców do szkoły przygotowane :-) Teraz brzuszek mnie pobolewa - ale tak co wieczór - więc postaram się zasnąć.

jeśli to że pobolewa mnie brzuszek jak na @ są skurcze to ja tyle też mam, nic po za tym...
jakis łądny doktorek tam będzie czy co ? 

Wkurzyłam się trochę, bo tutaj jest ten obowiązek nosić mundurki i szkoła nam narzuciła gdzie mamy te mundurki zamówić, no i się okazało, że najmniejsze rozmiary były na 3-4 lata, mniejszych w tej szkole nie przewidują, a Oliś nosi ubranka na rozmiar 18-24 miesiące. Więc sobie wyobraźcie jak w tym mundurku wygląda
Spodnie i tak Mu dokupię niemundurkowe, bo te od mundurka jak jeździ na pupie to na podłodze zostają ;-) 
No cóż, zrobiłam minę sierotki, przeprosiłam i zrezygnowałam z zakupów. Chciałam wszystko na miejsca jeszcze poodnosić, ale kasjer z politowaniem spojrzał się na dwójkę dzieci w wózku i na mój brzuch i powiedział, że ktoś z obsługi to odniesie. Ech, już dawno tak głupio mi nie było 
I ja też ;-)
Teraz się śmieję ze swojej głupoty, ale przy tej kasie to myślałam, że ze wstydu się spalę ;-) Chciałam sobie kosz na zakupy przetestować ;-)
i całą moją wizytę taka zeschizowana była, że zacznę rodzić u niej....hahaha nawet mnie trochę korciło, żeby jakieś skurcze posymulować, ale stwierdziłąm ze jeszcze mi tu z wrażenia padnie i kto mi włosy dokończy