reklama

wrzesień 2011

reklama
Witam Was kochane :-)
Nie odzywałam się przez problemy rodzinne, i to właśnie przez nie jeszcze chce ponosić brzuszek. Wszędzie mogę zabrać maleństwo pozałatwiac i czuwać nad wszystkim :-) Mąż się wkurza że lada chwila urodzę a wszędzie jeżdżę i nie umiem na dupie usiedzieć, ale on ma zupełnie inne zdanie i nie chce bym się angażowała w problemy innych. Z jednej strony dobrze gada ale z drugiej jak mogę być obojętna na problemy najblizszych.
:happy: nadrobiłam 15 stron i cieszę się że jestem na bierząco.
Gratulację na świeżo upieczonych mam przekaże w odpowiednim wątku. Cieszę się że nasz wszesień 2011 się rozkręcił na dobre. Zyczę skurczybyków i szybkich akcji porodowych. Nie pamiętam już co komu miałam odpisać ale mam nadzieję że zrozumiecie :-)

Ps. nie patrzcie na mój suwaczek mam 3 daty przewidzianego porodu i dziś właśnie minął pierwszy :-)
Ps 2. Jestem za utworzeniem wątku odnośnie pielęgnacji dzidziuśków :-)

Agusia mi po porodzie urosły jeszcze o rozmiar, są wtedy twardsze i moze tez stad wrażenie ze większe;-) po pierwszym miesiacu wrócą do rozmiarów ciazowych ale to jak ze wszystkim, u każdej z nad moze byc inaczej;-)

Maniek Ty mi wygladasz na jakiegoś podejrzanego trolla internetowego:ninja2:

Cześć dziewczyny. Widzę, że wszystkie macie mniej lub więcej objawów zbliżającego się porodu i zazdroszczę. Bo ja siedzę jak na szpilkach i nic. Kłuje mnie w kroczu czasem, ale to już od dawna, a poza tym cisza. Jak tak dalej pójdzie to we wrześniu nie urodzę :-(Nawet z piersi nic mi nie cieknie od jakiegoś czasu. Nie wiem czy to normalne.

Zimno dziś u nas i zmuła jakaś...

Dzoana - to my chyba obie będziemy się kulały do października...ekstra wizja:-(
Dziuba - oby się rozkręciło na dobre i zamiast na KTG pojedziesz na blok porodowy! Życzę z całego serca...

reklama
Witam po KTG :)
Jest szyjka skrocona, jest rozwarcie - jutro mam rano przyjechac na czczo do szpitala i mam cesarke :)
Napisze jutro, jak juz bede mogla korzystać z laptopa :)
Trzymam kciuki za inne mamusie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry