reklama

wrzesień 2011

reklama
Czesc,

Dziuba, wkońcu nadszedł i czas na Ciebie;)

Ja równiez jestem za wątkiem o pielęgnacji maluszków

Ja dziś czuję się ok, ale jakoś ciągnie mnie podbrzusze jak chodzę i krocze. Posiedziałam trochę u rodziców i jak potem szłam z mamą do sklepu, to biedna mamcia musiała mi buty wiązać bo brzuch mnie bolał przy nachylaniu, a po drodze jeszcze się rozwiązały, więc mama klęknęła przede mną i mi je wiązała, a ludzie w samochodach patrzyli na nas jak na idiotki. Ale co zrobić jak pochylenie się nad butami to wyczyn porównywalny do wejścia na najwyższy szczyt gór;)

Witam Babeczki!

Wpadłam na chwilkę, bo czasu niewiele...
W poniedziałek 29 sierpnia 2011 o godzinie 15:35 na świat przyszedł najśliczniejszy Aniołeczek na świecie, moja Gabrysia, miłość mojego życia, wielki cud, na który czekałam tak długo. Świat prewrócił się do góry nogami, ale serce pęka mi z dumy i z zachwytu!!!

Pozdrawiam gorąco!

lina gratulacje!!!

Asnesja no to się cieszysz na ta cesarkę na jutro pewnie....no to będzie nas jutro dwie:szok: a jak tam nerwy jakieś są, bo ja byłam cwaniak, ale już od popołudnia trochę się denerwuję....martwię się zeby mi nie przełożyli cc na inny dzień jak się nie będzie nic działo, a inne pilne przypadki będą, a jak mam leżeć w szpitalu i czekać to przekichane...

Trzymam kciuki za Dziubę!!!

Bry dziewczyny :-)
Tutaj goraco a ja od wczoraj nie mam czasu zeby do konca watek przeczytac wiec jak juz mi sie to dzisiaj udalo to nie pamietam co komu napisac :-(
Dziuba w koncu na Ciebie przyszla pora - trzymam kciuki i mam nadzieje ze juz po wszystkim
biggrin.gif

Lina bardzo sie ciesze ze sie w koncu udalo i gratuluję córeczki
Asencja Kasiula powodzenia jutro - na pewno wszystko przebiegnie zgodnie z planem i bedziemy Wam gratulowac maluchow
biggrin.gif

nanusia ja to juz od pol roku nie nosze zawiazywanych butow bo brzuchol mi juz wtedy potrafil przeszkodzic :-D
eweliniak az serce sie kraje jak sie czyta o tym jak Cie tam traktuja. Posluchaj kachy i zalatw sobie social workera i moze faktycznie wtedy bedziesz miala przynajmniej kogos kto bedzie za Ciebie walczyl.
Anisen wspolczuje tesciowej. Normalnie chwyt ponizej pasa - ale dobrze ze mimo tego walczysz o swoje i nie dasz soba dyrygowac.
Ola ale podgrzewasz sobie ta poduszke tak? Bo ona wtedy wlasnie dziala. Ja robie tak ze mi ja M podgrzewa w mikrofalowce ok.1 min 20sec na 600w i troche masuje nia kregoslup a potem taka mniej ciepla wsadzam sobie troche w majtki, zakrywam bluzka i tak siedze z cieplym okladem na ledzwiach :-D
Ja mialam wczoraj wieczorem skurcze co 10 minut ale nie take bardzo bolesne no i jak poszlam spac to akcja ucichla. Czulam w nocy jeszcze kilka skurczy ale pojedyncze. Mala szaleje mi w brzuchu non stop, ciekawe co ona przez to chce osiagnac bo chyba nie chce mi zrobic jakiejs dodatkowej dziury ktora planuje przyjsc na swiat :baffled: :-) Chociaz tak jak mnie wali po bokach i brzuchu to nie wiem czy dlugo moja biedna skora wytrzyma.
Bylam dzisiaj w odwiedzinach u kolezanki z ktora bedziemy pozniej chodzic razem na spacery z naszymi maluchami. Dala mi kolejne dwie siaty pajacow i body po swoim malym. Wlasnie je upralam i mowie NIE na wszelkie kolejne ciuszki. Nie mam miejsca, sily i ochoty na wiecej :-) ale fakt ze bardzo ladne i dobre gatunkowo rzeczy z Anglii wiec nie mialam serca odmawiac tym bardziej ze ona je chciala wyrzucic.
U nas dzisiaj typowo jesiennie. Zimno, deszczowo i nieprzyjemnie.
Zycze milego dnia i przespanej nocy

agusia rosną..ja muszę kupić jakiś stanik, bo wszystkie cisną, nawet te bez fiszbin bawełniaki:baffled:
lina gratulacje..
u nas też pogoda jesienna,leje cały dzień. Jutro wietrzymy Adę i w weekend na jakiś spacer. W sobotę nie ma P cały dzień, ale mama z siostrą mnie wspomogą, jakoś nie chcę jeszcze zostać sama z dwójką dzieci..z jedną żaden problem, ale dwójka..jeszcze nie...

reklama
Dziewczyny, z tymi butami to jest tak,że całą ciążę nosiłam baleriny, ale uległy totalenemu zniszczeniu i musiałam zakupić coś nowego, a że te wiązane mi się podobały, więc zakupiłam. Nie wiedziałam jednak,że będę miała z nimi taki problem;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry