Bry dziewczyny :-)
Tutaj goraco a ja od wczoraj nie mam czasu zeby do konca watek przeczytac wiec jak juz mi sie to dzisiaj udalo to nie pamietam co komu napisac :-(
Dziuba w koncu na Ciebie przyszla pora - trzymam kciuki i mam nadzieje ze juz po wszystkim
Lina bardzo sie ciesze ze sie w koncu udalo i gratuluję córeczki
Asencja Kasiula powodzenia jutro - na pewno wszystko przebiegnie zgodnie z planem i bedziemy Wam gratulowac maluchow
nanusia ja to juz od pol roku nie nosze zawiazywanych butow bo brzuchol mi juz wtedy potrafil przeszkodzic
eweliniak az serce sie kraje jak sie czyta o tym jak Cie tam traktuja. Posluchaj
kachy i zalatw sobie social workera i moze faktycznie wtedy bedziesz miala przynajmniej kogos kto bedzie za Ciebie walczyl.
Anisen wspolczuje tesciowej. Normalnie chwyt ponizej pasa - ale dobrze ze mimo tego walczysz o swoje i nie dasz soba dyrygowac.
Ola ale podgrzewasz sobie ta poduszke tak? Bo ona wtedy wlasnie dziala. Ja robie tak ze mi ja M podgrzewa w mikrofalowce ok.1 min 20sec na 600w i troche masuje nia kregoslup a potem taka mniej ciepla wsadzam sobie troche w majtki, zakrywam bluzka i tak siedze z cieplym okladem na ledzwiach

Ja mialam wczoraj wieczorem skurcze co 10 minut ale nie take bardzo bolesne no i jak poszlam spac to akcja ucichla. Czulam w nocy jeszcze kilka skurczy ale pojedyncze. Mala szaleje mi w brzuchu non stop, ciekawe co ona przez to chce osiagnac bo chyba nie chce mi zrobic jakiejs dodatkowej dziury ktora planuje przyjsc na swiat

:-) Chociaz tak jak mnie wali po bokach i brzuchu to nie wiem czy dlugo moja biedna skora wytrzyma.
Bylam dzisiaj w odwiedzinach u kolezanki z ktora bedziemy pozniej chodzic razem na spacery z naszymi maluchami. Dala mi kolejne dwie siaty pajacow i body po swoim malym. Wlasnie je upralam i mowie NIE na wszelkie kolejne ciuszki. Nie mam miejsca, sily i ochoty na wiecej :-) ale fakt ze bardzo ladne i dobre gatunkowo rzeczy z Anglii wiec nie mialam serca odmawiac tym bardziej ze ona je chciala wyrzucic.
U nas dzisiaj typowo jesiennie. Zimno, deszczowo i nieprzyjemnie.
Zycze milego dnia i przespanej nocy