reklama

wrzesień 2011

reklama
lina gratuluję synka !!
Asensja, Kasiula kciuki zacisnięte, powodzenia jutro !!
ewelinak i jak rozkręciło się coś ??
aniawos dobrze że te bóle głowy minęły.
asia zdrówka dla Ani, mam nadzieję że bilurbina szybko spadnie i Ania nie zdąży przyzwyczić się do butelki.

Ciekawe jak tam dziuba :-) mam nadzieję że nie odprawili jej z kwitkiem !!

Igocencja - narazie tylko nieregularne skurcze - ale z bólem. Sama nie wiem. Mam już dosyć tych skurczy... Zaraz kładę się spać i zobaczymy - jak będzie miało się rozkręcić to się rozkręci... jak nie - przejdzie jak zwykle - już nawet do mamy nie dzwonię, bo ona zawsze siedzi jak na szpilkach, a mi po prostu mija ;-)

Hejka Mamuśki :-)
Asiu trzymam kciuki, żeby żółtaczka sobie szybko poszła w siną dal i jednocześnie bardzo się cieszę, że masz już spokój w domu :tak:
Miniaaaa główka do góry, urodzić kiedyś musisz, oby jak najszybciej :tak:
Friggia większość Maluszków jest na razie urodzona przez CC, bo mamuśki miały wskazania, a wiadomo, że CC robi się troszkę wcześniej, żeby nie doszło do rozpoczęcia samoistnej akcji.
Asnecja, Kasiula kciukasy za Was mocno zaciśnięte :tak:
Ewelina za Ciebie też trzymam!!! Chociaż mi się Kochana wydaje, że u Ciebie to te skurcze stresem mogą być spowodowane :-(
Kurcze mam nadzieję, że Dziuba jest już po :tak:

Nooo właśnie - może stresem - bo własnie wzięłam cieplutki prysznic i skurczybyki odfrunęły - Igocencja - może do Ciebie co? ;-)
Ból cały czas w podbrzuszu, ale skurczy mniej i rzadziej. Idę spać - dobranoc Kobietki.

Ostatnia edycja:
Witam się piątkowo:)

u mnie noc beznadziejna...budzilam sie co chwile i jeszcze zaczoł mnie pobolewać dół brzucha... od wczoraj mam nadodatek trochę czestsze wizyty w wc i to na to drugie... dziś od rana jakos mnie tez juz aczyna kręcić...nie wiem już sama od czego bo nic nowego nie jadłam....

trzymam kciuki za kolejne rozpakowania :) pozdrawiam :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry