reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

Skurcze już w miare regularne, co 3-5 minut, trwają od 30-40 sekund i coraz boleśniejsze. Położna już powiadomiona, ustaliliśmy że jeszcze troche odczekamy na jej przyjazd i zobaczymy czy się wydłuży czas skurczów. Wody czy plamienia brak.

reklama
Iguana, Kachasek trzymam kciuki!!!!!:-)

A mu dzis leniu****emy. Ja coś ospala jestem ostatnio. Mieliśmy dzis w planie gruntowne porządki ale przekladamy na jutro bo nam sie nie chce. A tak w niedziele juz przygotuje pościel i łóżeczko i będziemy czekać na srode. A przywiózł rano wózek i trochę sie nim bawilismy, pieskowi spodobał sie koszyk na dole i jak sie bidulka zmeczy na spacerze to ja tam będę przewozić:-D
U nas pogoda piękna ale mam strasznego lenia i chyba nie skusze sie na spacer.
Miłego dnia:-)

Dziewczyny trzymajcie się dziś, wszystkie które rodzą, powodzenia i mało bolesnego porodu życzę:tak:
Ja już po wszystkim 5 dni temu powitaliśmy z mężem nasze drugie dziecko synka Pawełka. Miałam cc więc jak się domyślacie cały czas dochodzę do siebie rana boli ale daję radę grunt że od wczoraj jesteśmy z małym w domku:-)

Iguana - powodzenia, oby to była już prawdziwa akcja porodowa i jak przyjedzie położna do domu to nie nadaremno tylko powitać Wasze maleństwo na świecie!
A ja się dzisiaj pomimo nieprzespanej nocy czuję nadzwyczaj dobrze - śmieję się, że to chyba cisza przed burzą!:-D OBY!!:-)

jenyyyyy, wyszliśmy na spacer, wracam, włączam kompa, a tu się tyle dzieje!!!! gratuluję tym co już po i powodzenia tym co właśnie się rozkręcają!!

my dziś pierwszy spacer zaliczyliśmy, mała spała 3godz, obudziła sie w domu, rozebrałam ją, wypiła mleczko i dalej śpi :-D czyli jak dziś mi odwali taką noc jak wczoraj to ją do wózka i wystawie na balkon!! :-D

No w końcu Ewelina się doczekała. Która następna?
U nas bez zmian. Z niecierpliwością czekamy na poniedziałek i wieści czy jednak cc czy czekamy aż młoda zdecyduje się wyjść. A w międzyczasie kolejna pralka poszła w ruch. Tym razem pościel do łóżeczka. Pieluchy już poschnęły więc mam gdzie suszyć następne. A właśnie odnośnie pieluch, prasujecie pieluchy tetrowe?
Myślałam, że sobie dziś poleniu****ę. Do południa byliśmy na budowie, teraz S pojechał na mecz a ja oglądam siatkówkę. Wieczorkiem planowaliśmy wypad na pizze, póki jeszcze mogę. No ale okazało się, że dziś przyjedzie stolarz z naszą nadstawką na szafę. Wiecie jak to jest. Mieszkając na 34 m2 każdy mebel jest na wagę złota. Tym bardziej taki, który nie zajmuje dodatkowego miejsca. Teraz będę mogła opróżnić dwie potrzebne mi szafki na rzeczy dla małej. No więc w związku z tym, że szafa przyjedzie dziś muszę ogarnąć mieszkanie. A tak mi się nie chce.

Polacy właśnie przegrali więc chwytam się za robotę.

reklama
Do góry