bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Och dziewczyny, wszystkim, które urodziły mega gratulacje, ale sie posypały dzieciaczki
Ja mam ciężką noc za sobą- wczoraj to ednak czop zaczął mi dochodzić- później już zmienił konsystencję z brunatnego śluzu na galaretowatąm maź podbrwioną krwią. Całą noc miałam skurcze podbrzusza jak na okres- trwały po 1 min, tak co 10-20 minut. Bardzo nieregularnie, cały czas je mam... czy to jest objaw zbliżających się bóli porodowych? Kurde... narazie nic z tym nie robię, chociaż ten ból jest megawku.....jący. Czy Wy stosowałyście jakieś środki łagodzące (prysznic, masaż itp) czy mam czekać aż to sie na maksa rozkręci, a wtedy huzia na józia do szpitala??? Jestem zielona co z tym robić, a niestety na zajęciach w szkole rodzenia jeszcze tego nie było i już się nie dowiem...... Juz powoli zaczynam sobie wyobrazać jak boli poród!!!!
U mnie było identycznie! więc trzymam kciuki bys miała tak łatwo jak jak :-)

Niby jeszcze jest kilka dni ale juz coraz mniej wierzę w to, że coś się samo naturalnie zadzieje. Jutro wizyta u lekarza ale nie liczę na jakieś nowości bo już dwa tygodnie temu mówił że przewiduje że urodzę przed terminem a tu nic... Dziś planuję spacer z mężem a jak to nic nie da to jutro chyba umyję okna całej rodzinie ;-)
moi pojechali na targi motoryzacyjne, a Milenka śpi pięknie, ja razem z nią
pamietam ze jak Majcia sie urodziła to tez bywaly dni całe w szlafroku. A co tam jak czasem jest bałagan to świat sie nie zawali a człowiek trochę dychnie przynajmniej;-)
W dniu porodu ważyłam 65 kg
. Teraz ważę 59kg - Chciałabym do 50 chociaż - no zobaczymy ;-)