Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bafinka gratulacje i witaj :-)
Co do watka z zakupami to jak najbardziej, dzisiaj chodzilam po sklepach i patrzylam na te sliczne ciuszki to nie moglam sie juz doczekac naszego maluszkapiękne sa teraz rzeczy dla maluszków. Ja i tak pewnie większość nabędę w lumpkach bo to mój mega nałóg a ciuszki dla maluszków można tak rewelacyjne znaleźć prawie za darmo.
nawet wcześniejsze pisanie posta i jeszcze nad dodatek przez cały dzień mnie mdli. Bardzo mi przykro:-(witam was
dziekuje za zaproszenie na zamkniety,ale nie dolączymy do was bo nie ma już NAS...
utraciłam mojego groszka..
jest mi bardzo źle barak sów by opisać co czuje..
Życzę Wam szczescia i abyście donosiły zdrowo swoje maleństwa.
To widocznie nie był jeszcze mój czas..![]()
Moja siostra ma tak na imięwitam wieczorowa pora
mój mąż wybrał imię dla córeczki - jeśli będzie to dziewczynka - Alicja, a jeśli chłopiec, to Zygfryd he he dowcipniś

miałam coś jeszcze napisać ale mi wyleciało z głowy
Ja równie nie mam obcji dołącz:-(przykro mi
dziewczynki te które nie dostały zaproszenia na zamknięty prosze klikac na wrzesień 2011 "dołącz" i wtedy dostane info o tym że ktoś chce do nas dołączyć,tak myślę że będzie łatwiej,bo duzo dziewczynek doszło i teraz ciężko dojść czy wszystkie
a grupa jest tu Grupy - Forum BabyBoom
ja dopiero co z pracy wróciłAM i zaraz dalej pędzę do rodziców na noc, więc tylko wpadłam poczytać co u Was...