Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Merlin ja też mieszkałam z teściową która uważała że nie dam sobie rady bo przecież młoda i niedoświadczona jestem a ona 4 dzieci wychowałai czego jej nie wybaczę to jak wcisnęła mi się w pierwszą kąpiel córy
Myślałam że ją pogryzę
Także nie daj się jeśli chcesz sama się zajmować dzieckiem
Dziewczyny przed cesarką ja też się dziwnie czuję choć jeszcze terminu nie znamW czwartek się dowiem kiedy mnie potną bo jadę się umówić z doktorkiem
![]()

na 11ta, i albo woz albo przewoz, cos czuje ze na cc sie na mnie szykuja. Cala dygocze w srodku, a skurczybyki od 15tej non top sie mnie trzymaja.
.
Aż szok jak te dzieci to przeżywają.
Jakieś skurcze mnie męczyły, i tak mnie bolą nogi, i biodra że zaraz nie wytrzymam!!!!
aż się poplułam herbatą ze śmiechu:-) chciałabym widzieć reakcje teściowej po prostu bezcenne
też była przymiarka stroju bo dzisiaj mają ćwiczenia i po prostu buźka się jej nie zamyka non stop nawija:-)
co za biedny kraj:-) mam nadzieję że nie będzie robić problemów bo inaczej udam że rodzę
a ja myślałam że tylko moja teściowa taka... ostatnio jak byli moi rodzice (mieszkamy z teściami) to ona do mojej mamy, co będziesz przyjeżdżała i pomagała do córeczki? a moja mama wielkie oczy i mówi a po co mam pomagać, ona zawsze sobie sama radziła to i teraz sobie poradzi, a jak będę chciała, to przyjadę do wnuczki.Gocha ja tez tak mialam identyko, pierwsza kapiel i co???? tesciowie nad wanienka grrrr, ale teraz jestem silniejsza i mam cos dla takich wszystkich niedowiarkow
Zobacz załącznik 497086