Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lotka a jak długo masz czekać skoro nic Cię nie rusza. Mi wychodzi termin wg wszystkich kalendarzy w necie na 19, choć moja gin twierdzi, że na 21 i wczoraj wg USG też wyszło dokładnie na 21, ale jeśli nie urodzę to kazała mi się wstawić 20 o godz. 7 w szpitalu bo ona będzie miała dyżur i stwierdziła, że coś zdziałamy. Więc maksymalnie zostało mi 15 dnigocha84,
ja mu juz co chwile tlumacze, tlumacze i nic... chyba bedzie bardziej uparty charakterek niz starszy brat ;-)

dzis bede dzwonic na IP zapytac dokladnie, bo slyszalam o 7 dniach, ale druga wersja jest ze 10. termin mialam 1.09, wiec chyba najpozniej powinni wywolywac w poniedzialek...Lotka a jak długo masz czekać skoro nic Cię nie rusza. Mi wychodzi termin wg wszystkich kalendarzy w necie na 19, choć moja gin twierdzi, że na 21 i wczoraj wg USG też wyszło dokładnie na 21, ale jeśli nie urodzę to kazała mi się wstawić 20 o godz. 7 w szpitalu bo ona będzie miała dyżur i stwierdziła, że coś zdziałamy. Więc maksymalnie zostało mi 15 dni![]()
ale moje dziecie uparte