Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ayni - powodzenia
A ja zaczynam mieć doła, bo jestem przed terminem, a tu telefony odbieram że jeszcze nie urodziłam, nosz... Są ludzie i taborety![]()
Witam :-) ja juz rozpakowana11 wrzesnia o 7.20 przyszła na swiat nasza gwiazdeczka z waga 3360 i 57 cm i 10 punktow ...porod przemilcze bo był koszmarem
dzis wyszłysmy do domku:-)
widze mamuśki ze nie tylko mnie tak zaceriowali(( peklam do samego odbytu w srodku boli ze usiasc nie moge ale mialam krwiaki w srodku i czyscili mnie przez ponad pol godz , powiedzcie jak dlugo leci taka mocna krew?? bo nie wiem jaki zapas podpasek zrobic
Ciekawe jak tam u Maluszka...
dobrze, ze nie jestem sama jeszcze do porodu...
hm, ciekawe... zaczyna mi się wilczy apetyt, jem i nie mogę się najeść - Żanetka pisała że jej się tak zaczęło w przeddzień porodu. poza tym kręgosłup mi umarł w nocy. niby 5 dni jeszcze ale no nie wiadomo, bo te objawy mnie trochę niepokoją...chyba obserwację zastosuję.
no i ciekawe jak tam Maluszek, może już ze swoim maluszkiem?
rany, no boję się trochę...
hej wpadam tylko na chwilunię.
Wczoraj wróciliśmy ze szpitala, Izunia jest cudowna , a ja lekko obolała, ale warto było. Dziewczyny nie ma się co bać !!!! To niesamowite jak wiele szczęścia i radości daje taki maluszek. !!!!
Jestem przerażona... do położnej dzwoniłam i kazała czekać i mierzyc temp. a że te jąderka to normalne, dziwne tylko że wszystko tak w jednym dniu się zaczeło dziać. Powiedziała tez ze do szpitala nie ma co jechać bo nas odeslą jak nie ma temp. i każą obserwować.. Pozostaje chyba tylko jechać gdzieś prywatnie dla świętego spokoju...Już sama nie wiem co robić...:-(