reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

dziewczynki mam prosbe: gdzie mozna poczytac o tych skokach rozwojowych? jest jakas stronka tylko o tym?

Oli dzis upodobal sobie lezenie na klacie u taty. czuje sie niepotrzebna :(

reklama
mały nigdy czapeczki w domu nie nosił tylko na dwór, ale zaczęłam zakładać na noc bo mu sie te uszka cholernie powijają a plasterki się odklejały :no:
o ile na główce potrafię wytłumaczyć tą wysypkę o tyle na policzkach, gdzie pojawiła się ok.2 tyg wcześniej już nie :no:

ja zauważyłam,że najtańsze mleko jest w Auchan-za Bebilon Comfort daję 27pln a w Rossmanie to samo kosztuje 29pln

polisia- mój synek śpi dokładnie tak samo 3x po 30min., na spacerze jedynie uda mu się przespać z 2godz. ale to też nie zawsze.
a co do wieczornego cyrku mój mały też tak ma jest tak zmęczony, że nie chce jeść, nie może zasnąć bo jest głodny :no: ale wkońcu się zmęczy tym marudzeniem i walczeniem aby nie usnąć że zasypia o 21 i budzi się za pół godz. i wtedy ładnie zjada cyca i bez kaprysów zasypia :-D
Lotka- ja wcale w domu nie zakładałam czapeczki nawet po kąpieli :tak:

Stokrotka u mojej Lenki z chwilą jak zaczęła jeść Bebilon Comfort też pojawiła się ciemieniucha z przodu na główce, brwiach oraz krostki na policzkach, teraz wróciłam do Bebilon 1 zmniejszyło się, dodatkowo główkę smaruje oliwką, jak zmięknie wyczesuje, potem twarz i włoski myje szarym mydłem, poliki smaruje oliatum

A miało być tak pięknie ..............

Nie spałam od dwóch miesięcy, schudłam tak, że juz patzrec na siebie nie mogę ...
Młoda w dzien nie spi prawie wcale, chce byc tylko na rękach, choć i tam też czasami odwala cyrki, bujaczek 5 min, hustawka 5 min , lóżeczko 3 min , mata 30 sekund ........ ręce mi odpadają, kolana bolą, stopy pieką, kręgosłup wysiada, do tego w nocy zaczęła się budzić co półtorej godziny - głoooogna, mimo iż w dzien nie karmie jej czesto, bo mi połóżna powiedziała, ze powinna jesc w dzien co 2-3h , to wtedy się przekłada na noc - dziwne jakoś nie widać by w nocy dłużej spała

A miało być tak pięknie ..............

Nie spałam od dwóch miesięcy, schudłam tak, że juz patzrec na siebie nie mogę ...
Młoda w dzien nie spi prawie wcale, chce byc tylko na rękach, choć i tam też czasami odwala cyrki, bujaczek 5 min, hustawka 5 min , lóżeczko 3 min , mata 30 sekund ........ ręce mi odpadają, kolana bolą, stopy pieką, kręgosłup wysiada, do tego w nocy zaczęła się budzić co półtorej godziny - głoooogna, mimo iż w dzien nie karmie jej czesto, bo mi połóżna powiedziała, ze powinna jesc w dzien co 2-3h , to wtedy się przekłada na noc - dziwne jakoś nie widać by w nocy dłużej spała
palemko, a moze wsadz ja w chuste? ja mialam takie jaja ze starszym, nie dal sie na 5 min odlozyc. chuste zakupilam jak mial 2 mies i zalowalam ze nie wczesniej, bo kregoslup juz mialam ledwo zywy. od tego momentu oboje bylismy zadowoleni, on spal sobie na mnie, a ja moglam wszystko zrobic i do tego plecy mialam prosto, bez obciazania i moglam je w koncu podleczyc.

dzien dobry!
ja znow kawke popijam. na polu ulewa, a musze isc po pieluchy. wiec dziecia w chuste, drugiego w plaszczyk przeciwdeszczowy, parasol i wio ;-) jeszcze sie tomek ucieszy, bo poskacze po kaluzach :-D
niby osma na zegarku, a ciemno i ponuro... wszystko zniose, ale nie cierpie takiej mokrej jesieni....

reklama
tule wszystkie niewyspane i źle się czujace

u nas tez leje, ale mały spal ładnie od 20 do 24tej czyli wieczór miałam spokojny po koszmarnym dniu i potem od 24tej do 4.30 hurrra i potem mala go obudziła jak szla do przedszkola a ja się zbieram z m do lumpeksów bo dzieci mi z wszystkiego wyrosły

Do góry