czesc i czołem 
JA się wczoraj na mojego dziecia wyżaliłam, miałam mega doła, a tu poprawa

cały dzien była grzeczna , śmiała się i zaczęła gaworzyć i w bujaczku leżałą i spac poszła ze dwa razy ( oczywiscietez w bujaczku ) o łóżeczku w dzien nie ma mowy. A wieczorem ją odłożyłam do łóżeczka bez przytulanek i też zasnęłą !!!!!!!!!!!!!!!!! 

A dziś obudziłą nas z takim bananem na buziuli, że hej !!!!!!!1 A teraz lezy w huśtawce i oglada Bolka i Lolka ( i się tak śmiałą, że czkawki dostała )))))))))))))))))))))) !!!!!!!!!!!!!! 

Przyszła mi ta lalka Malina czy jak tam
szału ni ma, no i ma naderwane skrzydłą (muszę je przyszyć ) - to mnie akurat wkurzyło, bo chciałam ją prosto do chrzesnicy posłać i byłaby siara!
Co do kąpieli - to ja daje tez cieplejszą wodę, w zimnej płakała
JA się wczoraj na mojego dziecia wyżaliłam, miałam mega doła, a tu poprawa

cały dzien była grzeczna , śmiała się i zaczęła gaworzyć i w bujaczku leżałą i spac poszła ze dwa razy ( oczywiscietez w bujaczku ) o łóżeczku w dzien nie ma mowy. A wieczorem ją odłożyłam do łóżeczka bez przytulanek i też zasnęłą !!!!!!!!!!!!!!!!! 

A dziś obudziłą nas z takim bananem na buziuli, że hej !!!!!!!1 A teraz lezy w huśtawce i oglada Bolka i Lolka ( i się tak śmiałą, że czkawki dostała )))))))))))))))))))))) !!!!!!!!!!!!!! 

Przyszła mi ta lalka Malina czy jak tam
Co do kąpieli - to ja daje tez cieplejszą wodę, w zimnej płakała

po mamusi bo ja w bardzo goracej sie kapie moja na poczatku płakała przy kapieli ale teraz leje wiecej wody i cieplejszej i ok ,a i troszke ja karmie bo jak jest głodna to wrzeszczy a tak pare razy z cyca i do wody i cichutko spokojnie potem wycieranie smarowanie i cycus i nyny
ona lubi possac, a ze mleczka leci mi sporo,to denerwuje sie jak zaczyna leciec, wtedy sie odpycha,wygina itd. Jak ona jest czesto przy piersi to sa one bardziej miekkie,(wtedy tak nie tryskaja), tyle ze tym sposobem zwieksza sobie produkcje mleczka hmm...