Tesciowa wziela dzis malego na spacer a ja pierwszy raz w "wolnej chwili" polozylam sie na kanape i sie opierdzielalam godzine, obejrzalam sobie film przyjaciolki kumpela mi polecila i faktycznie fajny,a ze nie mam kiedy ogladac w tv wiec zobaczylam na necie:-)
Lotka alez sie usmialam

z tym Twoim bratem bylo najlepsze:-)
RiSia ja tam sie nie znam, mama jestem pierwszy raz wiec doswiadczenia zero, no ale moj synek nigdy nie ulewal nie mial z tym problemu...a od kilku dni bardzo czesto mu sie to zdarza czy po moim mleczku czy mm a zawsze go odbijamy, no a teraz wlasnie ma takie dni,że duzooo je i czesciej az sama jestem w szoku gdzie on to miesci

przed spacerem zjadl 120ml mojego i 40mm wrocil po dwoch godzinkach i zjadl cyca,i 100 mm i cos dalej szuka wiec cyca chyba zaraz bedzie trzeba wystawic
Do-ti ja w ogole od tyg mam zawroty glowy, az czasem boje sie brac malego, w kregoslupie mnie na dole boli ciagnie, w ogole jakos dziwnie ze mna. Skore mam przesuszona,buzka dziwna,sucha jakies wypryski

nie wiem co sie dzieje...a czasu na lekarza brak. Dawid tez smoka nie lubi ni cholera, ostatnio jak mi go wyplul to znalazl sie dopiero jak odkurzalam

Dziewczyny w co ubieracie/ubieralyscie swoje dzieci na chrzciny? kiedy zakupic taki stroj zeby byl dobry,miesiac wczesniej bedzie dobrze? :-) a moze ktoras chce odsprzedac stroj dla chlopczyka?
Moj synek zrobil mi dzis psikusa

zostawilam go na naszym lozku bez pampersa zeby wietrzyl sobie dupke ale wiem,że lubi sikac wiec mialam pod reka recznik wiec polozylam i poszlam do wc wracam a tak wszystko osrane

moje dziecko, recznik,przescieradlo,lozko

mylam go i mylam i glupia nie pomyslalam,że szybciej bedzie go wykapac

a dzis planuje wykapac sie z malym w wannie, mezu pracuje do 24 wiec mam takie plany:-)a teraz ide sobie ugotowac ryz na mleku bo mam ochote:-)
A co do uczulenia to moja polozna kategorycznie zabronila mi czekolady i orzeszkow.