doberek
w kwestii magnesików z odciskami, w pudełku jest magnesik-płytka magnesowa z taśmą samoprzylepną, jak przyczepię do lodówki to zrobię fotę
ja wczoraj po raz pierwszy zostawiłam juniora w łóżeczku w swoim pokoju a sama poszłam spać do sypialni (nie na całą noc tylko do pierwszego wybudzenia a potem z powrotem do gondoli w naszej sypialni) ja tez zaglądam czy oddycha, czasem przystawiałam palec do nosa a teraz obserwuje lub jak mam watpliwość to delikatnie przykładam rekę ,żeby sprawdzic czy się rusza ;-)
dziś idziemy na usg bioderek-trzymajcie kciuki za nas -wczoraj liczyłam fałdki ;-)
no i mamy dziś szczepienie

poszperałam w necie i znalazłam foty i wyszło na to,że junior ma jednak tą cholerną skazę białkową

dziś do lekarza zobaczymy co powie
od 2 dni smaruje Atoperanem i jakby troszke lepiej to wygląda,ale to przecież tylko doraźnie trzeba bedzie mleko zmienić, ciekawa jestem ile takie na receptę kosztuje
ja zawsze puszczam totka jak jest kumulacja i jeszcze nic nie wygrałam buuuuuuuu a nie jestem pazerna , 1 milion by mi wystarczył w zupełności ;-)
leżaczka/bujaczka nie mam wiec sie nie wypowiadam, oczka przemywam solą fizjologiczna i póki co ok
a tego ciemiączka to ja nawet nie wiem gdzie sprawdzić, nie dotykam bo się boję,że uszkodzę, ale zapytam dziś lekarkę