Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czy ktoś może mi pomóc w sprawie usypiania dziecka ( a dokładnie odkładania jak juz usnie na moich rękach ) do łóżeczka ?
Mała zasypia na moich rękach tylko, jak ją odłożę to jest natychmiastowe larmo, tylko w nocy muszę ją odłożyć ...
Nie mam juz sił jej nosic, ona nie chce w niczy leżeć ... w niczym ... - mam na myśli usypianie w dzień

przyszły kropelki Sab simplex zobczymy czy pomogą. dziewczyny które to używały jak dawkowałyście??
Moja Amelka wieczorem zasypia na mnie, zaraz po butli biorę ją do odbicia i później leży na moim brzuszku przytulona, zasypia w 5 minut i przekładam ją do łóżeczka, śpi tak do 2-3 w nocy, podudka na karmienie i rano wstaje ok 7-8haahaha jakbym czytała o moim, nic nie skutkujew końcu kładę go na macie i sobie guga, a potem do bujaczka, w dzien łóżeczko się kurzy, nic nie wymyśliałam niestety, na rączkach zasnie, ale do łóżeczka nie da się odłożyć za dnia. Bujaczek ewentualnie i tyle.
Dziewczyny czy rozwolnienie u maluchów to kupka bez tych grudek po prostu? czy jakoś inaczej?
nie robił dwa dni teraz pierdzi i w pieluszce żółto, ale bez grudek jakby, sory za opis, ale nie wiem czy to normalne?!
dramat i porażka a było już tak dobrze :-(