Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o 5 też sie obudziłam i też pare minut lampiłam sie na niego o co chodzi ze on śpi - nie wytrzymałam, podniosłam go do karmienia i odetchnęłam z ulga że wszystko ok tylko sobie tak spal w sumie 6 godzin a później spał kolejne 4 I tak bosko razem się wyspaliśmy i wstaliśmy z łóżka przed 11
i on to na prawdę lubi ja mu robię blokadę na nóżki odpycha sie i tak sobie pełza po kanapie dzięki temu ćwiczy swój brzuszek po tym zawsze jest kupa
No i mata na macie też lubi leżeć i atakuje rączkami grzechotki
chodzimy sobie po domu, nie lubi leżeć bezczynnie chyba ma to po mnie
Dziś sie trochę zmartwiłam bo mi krew z nosa leciała chyba powinnam wybrać sie do lekarza zrobić badania. 
Doti I martusia ja mam werbene zakupiona tu w nl w sklepie marokanskim. W polsce moze byc w sklepach zielarskich albo w necie napewno w internecie. Ja mam zwykle suszone liscie I biore jakies 10 sztuk do kubka I zalewam wrzatkiem. Mozna tez napar zrobic w garnuszku. Widzialam w pl sklep internetowy gdzie jest werbena. Wpiszcie w google werbena laktacja I tam bedzie gdzies sklep magia ziol czy jakos tak
Verbena officinalis - Werbena pospolita | Magiczny Ogród
udało mi się to wydłużyć ale czasem młody i tak woła wcześniej (wtedy zjada mniej i zazwyczaj rozregulowuje to resztę dnia) i nie zawsze już sposób "na cyca" działa, po prostu ma być mleko podane natychmiast i już!