Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale słabo, moja niunia cierpi na bezsennosc i zmusza matke zeby tez nie spała. Nie wiem co komu odpisac, czytałam ale jeszcze nie ogarniam.
hahaha Maleństwo no ładnie
swoją drogą ja bym bardzo chciała jakoś w wakacje i to dziewuszkę do pary hahaale zobaczymy, póki co mam tu jednego niezłego nerwuska
jak tak czytam, że Wasze dzieci same zasypiają lub padają ze zmęczenia to wierzyć nie mogęu nas im bardziej zmęczony tym większy wrzask, nigy nie trafiło się by zasnął sam tak zostawiony
zawsze muszę przytrzymywać moka lub zasypia na butli ew. na cycu, no cóż
![]()
Nowe dziewczynki
proszę zapoznajcie się z naszymi działami
mamy wątek kulinarny tam proszę przepisy
Tygrysku zastanawiam sie, czy Twojego posta o św. Mikoaju nie przeniesć na moderatorski? bo tutaj zginie![]()
Ayni bo tak śpirano budzi się o 5 zrobi kupsko zmienie pampka przyłożę do cyca i śpi - budzi sie na jedzenie i znowu śpi...on non stop śpi dlatego pisałam, ze nie pamietam jakie ma oczy tzn kolor oczu
![]()

wez tak po cichaczu mi powiedz! ale ja juz nie narzekam bo jak marudze,że mi sie budzi w nocy co 2godz to nastepnej nocy daje popalic i budzi sie co godzine
wracamy do domu no i maly nie spi...lubi halas widocznie w domu milo tv i wiezy jest mu za cichooo 
. Ja sama do klasy chodziłam z tego typu bliźniakami ( jedno ze stycznia drugie z grudnia).