reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wrzesień 2012 ;)

niewymieniona ,ale obecna:)
sprzedałam dziecko babci na spacer bo ja twierdze,ze za zimno a ona,ze mam nie wymyslac tylko na dwor z dzieckiem :) i co zamiast sprzatac ,prac ,prasowac to forum:):)
Axanie budz jej naprawde nie ma sensu:)
własnie ,gdzie moge dopisac mojego malego brzdaca?:)

reklama
A moj krolewicz to zasypia przy odkurzaczu... :-)
Moja opiekunka poporodowa mowila, ze dzieci sa przyzwyczajone do dzwiekow sprzetow domowych takich jak np odkurzacz czy suszarka do wlosow. Dzis siedzial w hustawce, wiec mysle sobie, jest szansa, ze moge sie zabrac na sprzatanie, bo co na podlodze mialam, to po prostu SYF! Wlaczam zasysacza, przelecialam dol, a maly juz spi jak susel. Takim sposobem moglam jeszcze przeleciec podlogi na mokro :cool2:

Jeszcze mam pranie do powieszenia :shocked2:

a jutro obskocze lazienki przy odrobinie szczescia i humoru mojego syna.

Pati i Martynka do Lotki na PW najlepiej napisać dane, żeby w postach nie zaginęło, Lotka wróci z wakacji to dopisze. Tyczy się to również pozostałych mamuś, których dzieci nie dopisane są!
Martynka Ciebie nie wymieniłam, bo się grzecznie z rana zameldowałaś:-)

Axa melduję się i ja :-), a czytam Was od rana i dopiero nadrobiłam bo od piątku nie zaglądałam... Mieliśmy chrzciny w sobotę i ufff już po wszystkim :-D ale byłam taka padnięta, że nie wiedziałam jak jak się nazywam... komunie będę robić w restauracji! No a Mała od rana marudziła, że szok! Chyba odreagowywała weekend (wczoraj tez mieliśmy gości), albo brzuszek cos niedomagał, zasypiała na rączkach, a jak ją kładłam to ryk...dopiero ok 14 położyłam ją na brzuszku i zasnęła....niedawno wstała i fika sobie w leżaczku :) Lecę zobaczyć co słychać na innych wątkach....

Witam
Jeszcze zyje ale ledwo, wyladawalam w szpitalu z zatruciem pokarmowym i mało sie nie przekrecilam, weekend w szpitalu. nie mam sily was nadrobic jak odzyskam sily to wroce na forum
pozdrawiam

megan dużo zdrówka życzę!

Matko jakie fajne te świąteczne Dady! Rzeczywiście ogonek wymiata :-D My też Dady kupujemy, ale na razie zapas jeszcze mam... A jaki rozmiar kupujecie? Bo my jeszcze 2, ale chyba już 3 kupię jak te mi się skończą...

reklama
Do góry