Tyle naskrobałyście że dam rady wszystkim odpisać za co przepraszam!
Tygrysek pod mate wkładam duży polarowy koc złożony na 3 racy a czasem jak młoda marudna to kładę ja na narożniku jak Fasolka :-) blisko siebie, bo mi się klęczeć na podłodze nie uśmiecha. Co za osioł (lekarz)!!!
Axa Zdrówka dla Kacka!! a jak u Ciebie, byłaś w aptece;-):-)?? Nieźle wybrnęłaś z tym papierem

Ja ostatnio odkurzałam z Lena w chuście i mi zasnęła

zanim sie obudziła to jeszcze podłogę zmyłam

Taycia moja tez wystawia jęzor, tak jak podczas kąpieli jak mi oblizuje mokre ręce

a do tego zamiast ładować piąstki do buzi to wcina mojego palca
Martusia u nas tez afery to chyba normalne (mam nadzieje) Ostatnio mu powiedziałam że jak nie zacznie mi pomagać w opiece nad małą to się wyprowadzę bo mi taki chłop nie potrzebny. Tylko przeszkadza bo ciągle o coś się czepia albo wymaga a sam od siebie nic!!! Lepiej mi dzień mija jak jest w pracy!!!
Martyna u nas wózek też zły ale dla mnie normalnie taki ciężki że mam dość
Maluszek tylko specjalne patyczki
Ayni ja mają Kluskę o 6-7 czasem biorę właśnie jak chce dłużej pospać;-) Wiaderko też mamy tylko shantala jest troszkę większe od TT, młoda je uwielbia.
Pati do Lotki na PW
Megan zdrówka!!!!
Wszystkie Dzieciaczki Wrześniowe prześliczne i Dada wymiata na Święta
Wczoraj byliśmy u znajomych. Mają córę 3,5 i synka 6 tyg. Zaprosili naszych wspólnych znajomych jeszcze z z 2 latka i 11l synkiem i normalnie uszy puchły, jak cala starsza trójka zaczęła buszować po domu. Masakra! Moje dziecko oczywiście odreagowało ten jazgot w nocy. Budziła się z krzykiem 4 razy z czego tylko 2 razy jadła mleko i 2 razy wzięłam na ręce i przytuliłam, dopiero się uspokoiła, na szczęście rano wróciło moje dziecko

Mała dzisiaj na macie pierwszy raz się obróciła sama z pleców na boczek

Chata ogarnięta a obiad zrobił F(rozmowa chyba poskutkowała) młoda szaleje na macie byle do 20 i masaż, kąpiel, ubieranie, butla i o 21 nyny

a Rodzice winko i jakiś filmik
Dobranoc Wrześnióweczki!!