reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
coś mi się przypomniało wiecie co mi powiedział lekarz jak się rozebrałam: Pani w ciąży jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

głupi ciul !!! :laugh2:

Mam pytanko ktoś mi polecił Bobodent dla dzidki mojej na zembowanie, a na ulotce nie jest napisane od kiedy można go brać ? W sensie od którego miesiąca ? Stosowała któraś z Was takie cuś ?

Ps. Tata właśnie kąpie małą , potem mliko, siusiu , paciorek i spać ... :) i winoooooooo i toooostyyyy

Axa melduję się wieczornie. U nas wszystko dobrze dobrze. Byłam dziś z Malutkim u lekarza w związku z tą lekką już "skorupką" na policzkach i trzymaniem główki w lewą stronę i pani dr na tą skorupkę poleciła jeszcze krem Dexeryl (chyba jakoś tak) a odnośnie tego trzymania główki to nie stwierdziła nic niepokojącego powiedziała że taki mały dzieciaczek jeszcze może różnie trzymać główkę i nie mam czym się przejmować ale jeżeli chcę się upewnić to mam skierowanie na rehabilitację więc może faktycznie nie mam się czym martwić.

Bebe no ale już po imprezie. W domu lipa faktycznie, nawet jak katering się zamówi, to tylko się biega. Gorzej jak z kasą cienko i w domu trzeba robić, chociaż czasami może wyjść na to samo:-D
Megan no patrz co za dziadostwo się przyplątało! Zdrówka życzę!!!
Pati maluda pączuś, ale aż mi się nie chce wierzyć, żeby z takiego okruszka dużo przytyła, pewnie aparat przekłamuje:-)
Tygrysek, a Malutki do siostry podobny:-) i ogonek ma śliczny!
Dziewczyna no własnie lekarze bardziej się przejmują trzymaniem główki w prawo, ale oni też biorą pod uwagę inne symptomy napięcia mięśniowego, nie tylko główkę, więc pewnie nie masz się czym przejmować.
Wyobraźcie sobie, że M pojechał małego do lekarza zapisać, bo dodzwonić się nie mógł, naściemniał, że mały ma temperaturę, 38.5 i to wszystko co ma naprawdę, że oddychać nie może, że krople nie działają, że miesiąc ponad ma katar, że w nocy się dusi, i co???? Wizyta na piątek na 8.10:szok:

Axa o szok. Jak moja siostra (24 lata) w tamtym roku źle się czuła i dzwoniła do mnie że nie da rady oddychać i się dusi tak źle się czuję i do przychodni nie mogła się dodzwonić więc ja w samochód i do przychodni (ok godz 12-13) pojechałam a ta pani w rejestracji co siedzi to mówi że wizyty domowe to do 10 godz się zamawia więc jak nerw mi skoczył i powiedziałam co miałam do powiedzenia to lekarka w ciągu godziny u siostry była.

reklama
Tyle naskrobałyście że dam rady wszystkim odpisać za co przepraszam!
Tygrysek pod mate wkładam duży polarowy koc złożony na 3 racy a czasem jak młoda marudna to kładę ja na narożniku jak Fasolka :-) blisko siebie, bo mi się klęczeć na podłodze nie uśmiecha. Co za osioł (lekarz)!!!
Axa Zdrówka dla Kacka!! a jak u Ciebie, byłaś w aptece;-):-)?? Nieźle wybrnęłaś z tym papierem:) Ja ostatnio odkurzałam z Lena w chuście i mi zasnęła :szok:zanim sie obudziła to jeszcze podłogę zmyłam:happy::-D
Taycia moja tez wystawia jęzor, tak jak podczas kąpieli jak mi oblizuje mokre ręce:-D:-D a do tego zamiast ładować piąstki do buzi to wcina mojego palca:eek:
Martusia u nas tez afery to chyba normalne (mam nadzieje) Ostatnio mu powiedziałam że jak nie zacznie mi pomagać w opiece nad małą to się wyprowadzę bo mi taki chłop nie potrzebny. Tylko przeszkadza bo ciągle o coś się czepia albo wymaga a sam od siebie nic!!! Lepiej mi dzień mija jak jest w pracy!!!
Martyna u nas wózek też zły ale dla mnie normalnie taki ciężki że mam dość
Maluszek tylko specjalne patyczki
Ayni ja mają Kluskę o 6-7 czasem biorę właśnie jak chce dłużej pospać;-) Wiaderko też mamy tylko shantala jest troszkę większe od TT, młoda je uwielbia.
Pati do Lotki na PW
Megan zdrówka!!!!

Wszystkie Dzieciaczki Wrześniowe prześliczne i Dada wymiata na Święta:laugh2::laugh2:

Wczoraj byliśmy u znajomych. Mają córę 3,5 i synka 6 tyg. Zaprosili naszych wspólnych znajomych jeszcze z z 2 latka i 11l synkiem i normalnie uszy puchły, jak cala starsza trójka zaczęła buszować po domu. Masakra! Moje dziecko oczywiście odreagowało ten jazgot w nocy. Budziła się z krzykiem 4 razy z czego tylko 2 razy jadła mleko i 2 razy wzięłam na ręce i przytuliłam, dopiero się uspokoiła, na szczęście rano wróciło moje dziecko:-D
Mała dzisiaj na macie pierwszy raz się obróciła sama z pleców na boczek:tak::szok:
Chata ogarnięta a obiad zrobił F(rozmowa chyba poskutkowała) młoda szaleje na macie byle do 20 i masaż, kąpiel, ubieranie, butla i o 21 nyny :tak::-D a Rodzice winko i jakiś filmik:tak:

Dobranoc Wrześnióweczki!!

Do góry