podjęłam probe przełożenia małego do pokoju dziecięcego do jego łóżeczka bo do tej pory spal ze mną w pokoju i strasznie mi dziwnie, niby do dziecięcego wchodzi się z pokoju w którym ja śpię ale i tak się boje, ale to dla jego dobra, zwłaszcza dla jego kręgosłupa i spłaszczonej główki ale ryczeć mi się chce tak jakby mi ktoś Go odebrał, nie umiem tego wytłumaczyć no
merlin hehehh dobre zwłaszcza miotła=prawdziwa kobieta

kasieq ja Ci na pocieszenie ;-) wkleję co dwie czterolatki zrobiły z pokojem w godzinkę, wleźć się nie dało i dodam, ze łózko na co dzień tak nie stoi tylko zupełnie gdzie indziej
axari a pewno, ze zazdraszczamy
storkotka miłego szaleństwa z TZ, &&& aby w końcu z wentylacja zaczęło być ok, bo co nie co przeziębisz ;-)
Doloress ja tez się zastanawiałam ktoś Ty ;-)
RiSiA nie badałam na nowo tego CRP bo mały ciągle ma katar, to chyba tez by wyszło podwyższone?? a u mnie u lekarza mam wszystko zapchane ropa, nawet z oczu mi ropa kapie, i dostałam jakiś koński antybiotyk plus woreczek leków na kaszel siet, a najśmieszniejsze jest to, ze na bank złapałam to cholerstwo w szpitalu z małym na pediatrii

ooo i dzięki ze pytasz ;-)
mufu dla takiego ogromu ludzi ja tez bym nie wiedziała co za prezenty wykombinować, ja dla dziadków robię kalendarze ze zdjęciami wnuków na ścianę, kiedyś robiłam tez takie dla Chrzestnych ale z racji tego, ze teraz już Chrzestnych jest 4 a nie 2 i koszty rosną, to wymyśliłam, ze każdemu Chrzestnemu kupie ramkę i wywołam zdjęcie Chrześniaka a potem co okazje będę dawać nowa fotkę, tak symbolicznie, robię jeszcze prezent mojej Córce, Jasiowi w tym roku nie bo on i tak nie kuma, i Córce Siostry m, ja idę co roku na Wigilie do Teścia tam jest zawsze masa ludzi bo 9 rodzeństwa plus część ma już rodziny i dzieci, a za rok dojdzie jeszcze dwóch szkrabów, a dzieciom takim małym co jeszcze wierzą w Mikołaja to będę robić prezenty, aż przestana w niego wierzyć, robiłam jeszcze w zeszłym roku m bratu, ale teraz on już został nastolatkiem to odpuszczam
martusia worek sił i zdrówka przesyłam
u nas minus 3 łoł oj będzie szlo se jutro dupkę odmrozić oj będzie szlo