Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

musicie obmyśleć plan dzialania...
moje dziecię już od kilku nocy chodzi spać o 22-23 i budzi się 6-7 rano sporadycznie o 4 na jedną cycę i dalej w sen więc ogólnie dobrze jest :-)
spała od20 do 3 no i zaczeło sie mleko łozeczko be wozio be i tak od 3 do 4.30 łaziłam w kołko po pokoju z młoda na rekach
az usneła jak usneła to z nia na rekach do łozka o 5 moj wstaje buzi mi dał i wiecej nie pamietam obudziłysmy sie o 8 w domu pusto
dzieciaki nad matka sie zlitowały i mnie nie budziły same sie do szkoły nakarmiły
i kanapki zrobiły ale pobojowisko w kuchni jakby pułk jakis tam przeszedł
młoda nakarmiłam zjadła 190
ale co sie dziwic jak 12 h nic nie jadła, przewinełam a ta w ryk znowu
i raczki 5 minut i zas spi
a mi kregosłup pada
ide poczytac co jeszcze wczoraj naprodukowałyscie

jak młoda wstanie to na spacerek choc powiem ze mi sie nie chce wychodzic i to nie z powodu zimna to mi nie przeszkadza tylko to ubieranie mnie do
doprowadza,ale coz trzeba sie przyzwyczaic bo do wiosny daleko,, cos mi sie przypomniało a propo ubierania Szymon jak miał niecałe 2 lata to wiecie jaki miałam z nim numer była wiosna chodziło sie w kurteczkach potem zrobiło sie nagle bardzo ciepło a on na dwor nie chciał wychodzic bo przeciez czapke i kurtke trzeba ubierac i ryku przez dwa dni było bo na dworze upał a on na chamca kurtke i czapke......
Hej kobietki. Za oknem biało słonecznie ale lekki mrozek jestmoje dziecię już od kilku nocy chodzi spać o 22-23 i budzi się 6-7 rano sporadycznie o 4 na jedną cycę i dalej w sen więc ogólnie dobrze jest :-)
moze to taki strach na pierwszy raz. Wczesniej go tak nie kapalismy bo byl za malutki i sie gubil w tym wiadrze 
jakos kupic nie moge, zawsze zapominam.
a teraz chce jej zakładać takie skórzane butki żeby w nóżki nie marzła a ona nie chce woli chodzić w takich zamszowych (co prawda też ocieplanych w środku) i koniec nie ma nawet dyskusji
bo ostatnio mi się mieszło

, Arturro Mafu
, Uleńka Asmi
i Marysia Lenki
Dużo buziaczków!!!!!
Do bydła u góry, dołączyło jeszcze większe bydło (polskie) piętro wyżej mają psa Yorka, który wyje od 2 tygodni cały dzień jak ich nie ma. A tak kiedyś pięknie się tu mieszkało