Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no właśnie...u mnie ciążowych dolegliwości też już brak, mdłości męczyły i to konkretnie jakieś 3 tyg,piersi wogóle nie bolały, ból brzucha przeszedł i też się zastanawiam czy wszystko dobrze,ale jestem dobrej myśli.Echhhh, spokojniejsza byłam, kiedy mi jednak ciążowe dolegliwości towarzyszyły... Przynajmniej wiedziałam, że jest dobrze. Nie lubię tego czasu, kiedy mdłości przechodzą, a ruchów jeszcze nie czuć...
no właśnie jak dzidź porządnie połaskota to wszystkie wątpliwości odchodzą w siną dalNienawidzę tego czasu, kiedy mdłości przechodzą, a ruchów jeszcze nie czuć!!! Brak kontroli mnie dobija!!!

spokojnie mnie w pierwszej ciąży brzuch zaczął sie pojawiać w 12tyg dopiero,a też jestem chudzina...dziewczyny te ciążowe objawy mijają do 12 tyg, ale chodzi o wszystkie objawy? ból piersi też? bo nie wiem czy jak mnie przestanie boleć, to mam wpaść w panikę czy nie... a brzucha to w ogóle nie mam, nic a nic, zupełnie płasko...
ja również od 16tc, nie mogę się już tego doczekaćA swoją Myszkę czułam od 16ego tygodnia.Ach, czekam na to, czekam...;-)
:-)

byle do wiosny...To się nacieszyłam dobrym samopoczuciem... mdłości dziś nie z tej ziemi. Tuliłam porcelankę w jednym z supermarketów. Ale to nic... dla Maleństwa wszystko.
Wczoraj czytałam tak poruszającą książkę,ze aż spać nie mogłam, bo skończyła się nie po mojej myśli. Od dziś katuję drugą część... Nigdy taka oczytana nie byłam jak w ciąży![]()

Pierwsza pierwsza pierwsza 

, to się uśmiałąm jak mi "stary" to powiedział 
a co !!!! 
:-):-)
Apetyt tez powoli powraca,oby nie za bardzo