reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Dziewczynki, po wieeeeelu przeklenstwach sypiacych sie z moich ust poddalam sie, nie da sie edytowac listy dzieciaczkow majac neta przez komorke hehehehe
RiSiA ma Wasze dane i jak znajdzie czas, to uzupelni je za mnie.
Ja mam 12 stycznie chrzciny Maciusia tutaj jeszcze, a potem w koncu do domu i odzyskam swoje 'normalne" okno na swiat ;-) znaczy porzadny, szybki internet :-)
Kolorowych ;-)

reklama
Dziewczyny a podajecie jeszcze dzieciaczkom wit. K+D, bo to niby tylko do końca 3 miesiąca. A mi się wydaje, że Starszakowi dłużej podawałam.

No wreszcie mam chwile. Mały śpi a ja wodę grzeje na butle.;-)

Mamy walczące z laktatorem
- podziwam Was nieprzerwanie:tak:

Taycia
- zdrówka dla małego żeby katarzysko przeszło
Patrysia- Wam też zyczę zdrowia
Maluszek- ja też walczę z moim flakiem i już nie wiem jak bo choć cwicze to minimalną poprawę narazie widzę
Merlin- nie stresuje się, daj mu jeszcze troche czasu na pewno zacznie się ładnie podnosić, ale w razie czego obserwuj. Mój też się jeszcze nie podnosi jakoś specjalnie :tak:
Ryba- ja też swojemu wiersze czytam konopnickiej. Ja się już nie moge doczekac jak choinka będzie bo Artur to chyba wzroku od niej nie oderwię:-)
Verita- doczytałam teraz twój koment. co do tv hehe i mi na studiach inaczej gadali hehe i dowód jest że trzeba wierzyć sobie i własnej intuicji bo każda mama wie najlepiej co dla dziecka dobre i w jakiej ilości:tak:
Tygrysku- wstydze sie:-p

Ja to wam zazdroszcze, ze wasze dzieci maja czujnik stopu, jak piszecie ze zjadly 90, 120 czy iles tam... Moj jak pije z butli to umiaru nie ma i ciagle malo... A robie przerwy :sorry:

Wiecie co, wlasnie zerknelam na allegro na krzeselka do karmienia, bo moze tatko by mi przywiozl i normalnie szal pal ! Ale wybor... U nas panuje moda na drewniane, ale koszt to ok 60 eur i jeszcze materacyk pod dupke..

Dobranocka :)))

Wiem co mama to opinia inna ale fakt jest ze nie da sie uniknac tv w naszym zyciu (chyba ze zrobic jak moja przyjaciolka 4 dzieci i brak tv w domu od dnia slubu).
Ja zauwazylam ze moja teledyski lubi zwlaszcza malo kolorowe jak gossip. Specjalnie jej nie puszczam niczego niech sie nie przyzwyczaja. I lezaczek tez ma w druga strone odwrocony,tylko jak pieluche zmieniam to widzi i mam spokoj bo wpatrzona 15 minut.
Wczoraj zostawilam kolo niej pudelko po czipsach zielone i zauwazylam ze machala raczka az go nie przwsunela potem je zwalila. Postawilam zeby zobaczyc czy tobi to celowo i wydaje sie ze tak. Dzis tez zwalala opakowanie i wydawalo sie ze sprawia jej to radosc bo sie smiala kiedy spadalo.
Dobranoc:D

Ostatnia edycja:
Wiecie co, wlasnie zerknelam na allegro na krzeselka do karmienia, bo moze tatko by mi przywiozl i normalnie szal pal ! Ale wybor... U nas panuje moda na drewniane, ale koszt to ok 60 eur i jeszcze materacyk pod dupke..

Też ostatnio przeglądałam i oczopląsu można dostać.
Jakieś sugestie na co zwrócić uwagę?
Coś polecacie?
Mi się wydaje, że ważne jest, żeby ta tacka była odpinana, żeby łatwo było umyć, żeby oparcie, wysokość siedziska i tacka były regulowane.
Coś jeszcze?

reklama
Do góry