reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

dobryyy...

U nas wit K do 4 miesiaca (juz nie podaje) a witamine D do 4 roku zycia, wiec co kraj to obyczaj, nie ma zgodnosci.

A krzeselek jest taki wybor jak napisala fasolka , naprawde malo co oczoplasu nie dostalam. Ale spodobalo mi sie cos takiego :

PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2881148972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cena przystepna, wszystko mozna ladnie umyc, 3 mozliwosci oparcia, ruchoma tacka , regulacje itd. Mysle, ze chyba ma wszystko co trzeba.

Czy czegos tu brak ?

reklama
Hallo Kochane!!
Bożesz, ależ Tęsknię za Wami!!!! Tęsknię jak szalona!!! Wczoraj chwyciłam kompa, zdarzyłam doczytać 3 strony i mi zabrali!! Chyba w Kibelku muszę się zaszyć>
Dużo całusków dla Naszych Skarbeczków które kończyły 4 i 3 miesiączki, a ciocia Axa nie miała jak złożyć życzeń:-)
No normalnie tęsknie!
Wracam 27 więc 28 będę już z Wami! Ale pogryzę a dopcham się do kompa złożyć życzenia!!!!!

Dzień dobry ;-)
My noc koszmarna mielismy mały o 2 się obudził i do 4 nie spał bo mu się bawić zachciało a potem ani leżeć ani nic nie chciał:wściekła/y:
Co do krzesełek to Ayni myślałam zakupić takie jak wkleiłaś:tak: Wydaje mi się ze są praktyczne. Co prawda myślałam o tych 2 częściowych (krzesełko + stolik) ale stwierdziłam że dużo miejsca chyba zajmuje

Zdrowia dla potrzebujących go!!!!

Ide robić kawę i za jaką robotę się brać;-)

Ayni sliczne te krzesełka a najbardziej mi sie spodobało malinowe....(cos tam nie pamietam) chyba sie skusze ale to w styczniu bo w grudniu to juz nie da rady napiety budzet:-p;-):-)

Dziewczyny a podajecie jeszcze dzieciaczkom wit. K+D, bo to niby tylko do końca 3 miesiąca. A mi się wydaje, że Starszakowi dłużej podawałam.

K nie podawałam bo niby teraz wywołuja kolki a nas szybko dopadły wiec sie bałam,że bedzie jeszcze gorzej. D podaje 1 kropelke dziennie. Ale stad wiem bo jest na wypisie ze szpitala i nie wiem czy nie za mało. Ciagle zapominam zapytac lekarza..

Ayni sliczne te krzesełka a najbardziej mi sie spodobało malinowe....(cos tam nie pamietam) chyba sie skusze ale to w styczniu bo w grudniu to juz nie da rady napiety budzet:-p;-):-)

no fajniutkie, ale sie naprawde cenia za te krzesełka. Ja czekam na kase za zalegly urlop i odrazu kupie bo teraz to kruchoo z kasa...

MAFU dawaj fotke ja tez czekam:-pja dzis ide sciac troszke wloski a w piatek robie balejaz:-)

RiSia no ja wlasnie myslałam o Tobie,że cos sie nie odzywalas dawno...3mam kciuki,żebys jak najszybciej ogarnela wszystko i w koncu miala spokoj!!

Future zdrowka dla Hesi.. cos jest w powietrzu u mnie w rodzinie juz dwie osoby wymiotuja a wczoraj mialam chrzesnice u siebie. Brat musial nagle wyjechac a bratowa byla w pracy no i sie zgodzilam na te kilka godzin choc latwo nie bylo bo ona taka zazdrosna o Dawidka no ale to byla masakra dobrze,że sie nia interesowalam bo dostala mi goraczki i DRGAWEK!!! ja normalnie nie wiedzialam co jej jest!! heja na pogotowanie... MASAKRA TYLE SIE NAJADŁAM STRACHU

VERITA dzis to odlozylam go do lozeczka i zasnal w 5 min i tylko mruczal z dnia na dzien nam idzie coraz lepiej:-) w ogole juz poznaje miejsce w pokoju ma naklejki na scianach i tylko wejdzie to je oglada i chyba wie,że jest u siebie:-)

U nas to bylo tak, jak widze,że juz cos mu nie pasuje mruzy oczka, ziewa to wiem,że zbliza sie pora drzemki. Biore go, daje cycusia i odkladam do lozeczka,lezal mruczal a ja podchodzilam co 5 min glaskalam,cos mowilam czy nawet zaspiewalam zasypial po 10,15,20min ale padal:-) albo bylo tak,że odkladałam płakal i płakal brałam przytulilam i znow odkladalam cos mowilam. Wczoraj juz w ogole nie plakal nagadal sie i zasnal a dzis tylko odlozylam a po 5 min spal:-)

Wczesniej Dawid jadl kiedy chcial az mialam dosc bo wydawalo mi sie ciagle teraz spokojnie je co 2/3 godz ale ostanio przystawiam go czesciej przewaznie pod wieczor zeby w nocy wiecej spal ale poki co nieskutkuje:-(wiec tylko chyba mu mieszam w glowie:-D

U mnie noc z dupy jak nie maly to znow ja nie moglam spac. Nos zatkany i gardlo boli chrypka mi sie zrobila ledwo gadam cholera nooo:-( probowalam smoczka mu wcisnac zamiast cyca skoro on czasem je a czasem tylko i wylacznie sie uspokaja i dalej nyna a ja nie chce go tak uczyc,że cycek mamy to uspokajacz no ale on nie chce smoczka i koniec teraz na chwile zaciagnal i wypluwal ryk poddalam sie po 10 min myslalam,ze w nocy go oszukam:-D5 rodzai smoczka kupione i zadnego nie chce wiec sie poddalam ale no teraz myslalam,że chociaz na noc zeby pociumkal ale gdzie tam wie,że to guma a nie mamy cucus:-D:-D :-D

Ostatnia edycja:
Witam Mamuśki!
Ale się porobiło, wszyscy chorują! Zdrówka i dużo odpoczynku dla niewyspanych (w tym dla mnie). My na szczęście wszyscy zdrowi (odpukać), ale niestety dzieciaki marudzą, że szok, jedno przy cycku, a drugie po głowie skacze...
Ja podaję jeszcze wit D+K i jeszcze mam więcej niż połowę opakowania i pewnie będę dawać Młodej aż się skończy...a potem zobaczę.

dobryyy...

U nas wit K do 4 miesiaca (juz nie podaje) a witamine D do 4 roku zycia, wiec co kraj to obyczaj, nie ma zgodnosci.

A krzeselek jest taki wybor jak napisala fasolka , naprawde malo co oczoplasu nie dostalam. Ale spodobalo mi sie cos takiego :

PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2881148972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cena przystepna, wszystko mozna ladnie umyc, 3 mozliwosci oparcia, ruchoma tacka , regulacje itd. Mysle, ze chyba ma wszystko co trzeba.

Czy czegos tu brak ?

Fajne te krzesełka, chyba mają wszystko co trzeba :) Mi się to spodobało i wizualnie i cenowo :-)
SUPER MOCNE KRZESEŁKA FLOWERS +2 TACKI +KOSZ+BAŃKI (2848323955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tygrysku Wojtek ma takie krzesełko i fajnie sobie rysuje przy tym stoliku, ale specjalista mały zdarł kawałek tej ceratki i gąbka wyłazi więc pewnie dla Marceliny kupimy drugie...

Witam sie

Dawno mnie nie było ale gosci mam juz. Wpadlam na chwilke podczytac co u Was słychac. Gotowałam ostatnio i sprzatałam wiec czasu mało na cokolwiek.
Przyleciała do mnie siostra z rodzinka i ta pinda jest w 5tym msc ciazy i specjalnie nic nie mówiła . Kurcze jak fajnie :p az zazdroszcze jej brzusia który tak fajnie juz sie zaokraglił.

śliczne krzesełka
ja myślałam o takim co się zmienia potem na stolik ;)

zdróweczka dla chorowitków
sił dla zmęczonych

Risia a też myślałam ostatnio o tobie ;)
oby problemy szybko się zakończyły ;)

edit: wysyłacie jeszcze życzenia drogą tradycyjną - kartki???
ja w tym roku wysłałam 20
i lubię zawsze wpisywać życzenia ręcznie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry