reklama
Dziewczyna82
Fanka BB :)
Hej wszystkim. Nie było mnie przez jakiś czas bo oddawałam laptopa do formatu postaram się was nadrobić w miarę możliwości. Pozdrawiam
D
Doloress
Gość
ayni sliczne te krzeselka,ja tez sie czaje na nie
we wtorek chrzcziny a ja nic nie gotowa
wit K dawalam do 3 mz przy karmieniu piersia
my też chcimy
a co takiego robisz że nie jesteś jeszcze gotowa
T
taycia
Gość
Wy o Swietach,a ja nawet o nich nie mysle... w glowie mi tylko moj Maluszek,ktory tak ma zapchany nos,ze ledwo oddycha... bardzo sie martwie,ze az lzy same splywaja po policzkach... czuje sie taka bezradna.. juz raz bylismy w szpitalu..nie chce tam wracac,ale Mlody coraz bardziej sie meczy oddychaniem... :-(
Tycia a moze na brzuszku kładz maluszka wtedy katarek lepiej spływa,moja Dorota czesto chorowała i jej to pomagało jak polezała troche i ja potem podnosiłam to cała usmarkana była ;-)ale zawsze cos wiecej wyleciało .Dziadostwo ten katar u takich maluszkow
zdrowka
zdrowkachrzciny robie w domu wiec caly jadlospis na mojej glowie,na szczescie pomoc mojej mamy bezcennamy też chcimy
a co takiego robisz że nie jesteś jeszcze gotowa?
taycia doskonale Cie rozumiem ztym szpitalem...trzymam kciuki za maluszka
Ostatnia edycja:
Jak tam bylas na tym spacerku? U nas okropna pogoda zimno i mgliscie ale tez sie ruszylam (bo musialama ja siedze z kawa i mysle isc na spacer czy niepogoda taka sobie ale młoda lepiej spi jak sie porzadnie wywietrzy
;-)ale ja mam lenia dzis niech ktos mnie w dupke kopnie
;-)
to moze sie rusze
![]()
)My w koncu mamy date chrzcin, 12.01 ;-) chyba na samym koncu ;-) hehehe
My mamy na razie miesiac chrzcin - czerwiec ewentualnie lipiec. Chrzesni na bierzmowanie czekaja...

Maluszek2012 ja probowalam tego odkladania to ona moze tak godzine plakac i na rece i w kolko nie wiem co robic, teraz tez oslozylam i juz placz...
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
wróciliśmy od lekarza.
Gustek to złote dziecko, przespał w foteliku 5 godzin.
Hesia dostała diphergan i probiotyk. ważne, że osłuchowo nic. czystko. nie jest odwodniona. a rano zwymiotowała po bułce wrrrrrr
Gustek to złote dziecko, przespał w foteliku 5 godzin.
Hesia dostała diphergan i probiotyk. ważne, że osłuchowo nic. czystko. nie jest odwodniona. a rano zwymiotowała po bułce wrrrrrr