reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam :-)
Martusia głowa do gory napewno z Olim wsio ok bedzie,zobaczysz:tak:

Tygrysek no coz ja nie widze nic smiesznego w tym ze ludzie sie staraja aby swieta były wyjatkowe i aby takie były czasasmi trzeba odstac swoje w sklepach ,ja sobie nie wyobrazam aby swiat nie było a jak piszesz ze jedziesz sie goscic to pomysl i uszanuj to ile czasu i pracy te osoby włozyły w przygotowanie tej gosciny:-p

Moja kuzynka własnie przed chwila urodziła synka 3800 cudowny swiateczny prezecik:-p;-):-D

reklama
Rzeczywiście super taki prezent, tylko jakoś nie fajnie spędzać święta w szpitalu, no chyba że dziewczyny szybko wypuszczą do domu z maluszkami.

boze_narodzenie

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką!
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia ......Dziewczyny zeby Wam sie spełniło wszystko co sobie wymarzycie,,,:-) :-)

no hej, laseczki a ja tylk z pytankiem, ile wasze dzieci już jedzą? moj byl cioagle na 150 mm, ale jkaoś mu mało i dałam mu 180...nie za duzo?? od dopiero 3 miesiace ma w srode.

więc??

my stanelismy z robotą, bo nie ma niestety wody buuuuu

no hej, laseczki a ja tylk z pytankiem, ile wasze dzieci już jedzą? moj byl cioagle na 150 mm, ale jkaoś mu mało i dałam mu 180...nie za duzo?? od dopiero 3 miesiace ma w srode.

więc??

Future moja je od 150-180 raz 200sobie walła:-p ;-)tyle ze ona duze przerwy robi bo je ok tych godzin 6-7 potem 12-13 16-17 20-21 i raz na kilka dni budzi sie i w nocy ok 3 je

więc??

moj 120-150, ale on czesciej podjada. staralam sie mu to wydluzyc, ale sie nie da, widocznie on tak woli, niech mu bedzie ;-)

Hej ! Przepraszam za nieobecność nie mam możliwości was nadrobić :-( mam nadzieję że wszyscy schorowani juz są zdrowi !
My na szczęście nie zaraziliśmy sie grypą żołądkową od męża. Ostatnie dni spędzam na robieniu testów na prawko i przygotowywałam się do 2 etapu rekrutacji na pewne stanowisko - powoli zaczynam szukać pracy :-( dziś wysłałam im swoją pracę teraz mam nadzieję ze dostanę się do 3 etapu jakim jest spotkanie yhh
Krzyś pogodny cos ostatnio ma dużo glutków w nosie i trochę dziwnie charczy i boje sie tego charczenia bo nie wiem jak to interpretować kozy w nosie ma po nocy mamy dosyć sucho w sypialni i podejrzewam ze to przez to bo nie ma ani temperatury ani innych objawów przeziębienia.

Ja sobie właśnie smerfy wykapałam gdzie Marcelek zasnął a Dominis z Alankiem baję ogladają;)a tak szybciej bo później tak poweru moge nie mieć hehe...

reklama
futuremummy, Hubert też przed ukończeniem 3 miesięcy zaczął wołać więcej niż 150 i zjadał nawet 200 ml w nocy po dłuższej przerwie, ale te 180 stało się normą, je co 4 godziny, a trzeba dodać że grubaskiem nie jest, bo jest raczej drobny, szczupły, waży teraz 6 kg więc jest jednym z mniejszych tutaj dzieci z tego co czytam ;-) nie sądzę więc żeby to było za dużo.
Teraz w czasie choroby ma mniejszy apetyt i je tylko 150.

Do góry