Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martusia-czy Ty oby ciut nie przesadzasz z tą paniką? Kacper też pcha łapki do buzi tak,że aż ma buzię czerwoną od tego, ale takie są fazy rozwoju naszych dzieci. Do przedszkola jeszcze daleko, a poza tym nie ssie kciuka, a łapkę, a to nic złego. Troszkę więcej spokoju i dystansu Ci radzę, bo oszalejesz do 18-stki swojego Oliego
Kacper śpi....ale awantura musiała być. Darł się jakby go ze skóry obdzierali, ale udało się go złagodzić i nakarmić. Zjadł 160ml kleiku kukurydzianego,więc może troszkę pośpi.
Fasolka- jak jedzenie Twojej Malutkiej? Kacper nadal je nieco mniej...nie wiem czy to jest ok. Ale z wagi nie spada,więc chyba nie warto panikować....
a zdecydowalismy sie na zmiane mleka bo wode i herbatke tak łapczywie piła i smoka tak ciumkała mocno ewidentnie głodna a bebikiem pluła i nie chciała jesc wiec zmiana mleka i znow normalnie je co ok 4 godz bez nerwow i plucia ...
no i zaczyma podnosic gorna czesc tułowia jak do siadania i to tez ja wnerwia ze dalej nie potrafi ....
:-)
Faceci są tacy bezproblemowi i egoistyczni.... Mieli do nas znajomi wpaść, ale się pochorowali i nie przyjadą.Do 18 kgverita w Polsce, nawet na polskiej stronie fisher nie ma takiego bujaczkado ilu on jest kg?
taycia oby oko przeszło
Ja tam w sumie wiosnę chętnie bym już powitała, a znając zycie to za niedługo znowu śniegiem posypie

)
!

MAM 6+ kiedy on ma dopiero prawie 4 mż? Bo wcześniej miał Avent i zawsze miałam wrażenie, że za mały dlatego wypada, a ten duda od 5 min i ani razu nie wypadł i cud że w ogóle mu się spodobał bo poprzednie 2 z innych firm były beeee
Ale boję się że może to wywołać jakieś wady zgryzu itp. Jak myślicie? Kurcze no tak fajnie ciumka, że szkoda by było, jakbym jeszcze nie mogła mu go dawać...