reklama

wrzesień 2012 ;)

Wybiła 18 , dziecko uspane , matka polka wreszcie wolna :-):-):-):-)

Fasola, mafu
- dołączam z advokatem kawowym :) szamapana se jutro wciągne ;-):tak:

Młoda wczoraj poszła spac tradycyjnie o 18 i spała do 9 ( z dwiema przewami na papu o 23.30 i o 6.30 ):tak::tak::tak: kochaaaaneeee dziecko :)))) w dzien daje matce popalić, ale za to noc odsypiam :)

reklama
Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.
Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie - wspomnienia i marzenia.
Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Wam aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.
Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni

Załączniki

• sylwester.jpg
    sylwester.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 44
Hej hej Monopolki zazdroszczę! U mnie też tylko picolo sie chłodzi...:-( A nie piję już dokładnie 3 lata i 2 miesiące, a wcześniej lubiłam sobie chlapnąć coś na rozluźnienie...Nie wspomnę nawet jak czasem bym sobie zajarała, szczególnie jak mnie coś wkurzy...echhh jakiś wisielczu humor mnie dopadł...

W każdym razie gdyby mnie jutro nie było to życzę wszystkim udanej zabawy w Sylwestra i grzecznych dzieci w Nowym Roku! :-)

Ayni zapomniałam napisać że to cytat z artykułu... :-D:-D Poszłabym z torbami jak nie dość że za MM trzeba płacić 12e to jeszcze woda Evian chyba 8 za 6 butelek:szok: Tesco-wa 3e za 5L i prawie ten sam skład:confused: Kaszki Milupa to Bebilon w PL kosztuje tez 4e a w polskim sklepie 2e. Słoiczki Hipp irl tylko 0,70e i tak się zastanawiam czy kupować organiczne warzywka i samej gotować dla młodej, czy lepiej słoiczki Hipp Organic? Nie wiem co taniej wyjdzie:/
Moja udaje "skrzypiące drzwi" tak jak Oli u Martusi:-D

Fasolka, Mafu, Palma, Future
dołączam się do Was Matki Polki Monopolki z likierkiem Baileys:-p

Miłej nocy:-)

reklama
Martusia proces ząbkowanie może zacząć się nawet w 2 miesiąc u życia (niektóre dzieci już rodzą się z zębami) i samo wyjście ząbka nie jest dla dziecka tak denerwujace jak wychodzenie zęba w dziąśle (przebijanie się przez wszystkie warstwy)
możesz kupić Dentinox, Camilla, Bobodent albo ten co ja polecałam i wg mnie najskuteczniejszy to Orajel Baby, ale on za granicą jest dostępny. Ja bym stawiała na zęby.

dziekuje :) ale jeszcze za dnia popatrze co on tam skrywa w buzi moze cos jednak... no i 9.1 mam konsultacje u swietnej pediatry wiec i zapytam o zabki.

matko polko wypijemy?

ja mentalnie z Wami pije bo sama jestem dzis.

Ayni zapomniałam napisać że to cytat z artykułu... :-D:-D Poszłabym z torbami jak nie dość że za MM trzeba płacić 12e to jeszcze woda Evian chyba 8 za 6 butelek:szok: Tesco-wa 3e za 5L i prawie ten sam skład:confused: Kaszki Milupa to Bebilon w PL kosztuje tez 4e a w polskim sklepie 2e. Słoiczki Hipp irl tylko 0,70e i tak się zastanawiam czy kupować organiczne warzywka i samej gotować dla młodej, czy lepiej słoiczki Hipp Organic? Nie wiem co taniej wyjdzie:/
Moja udaje "skrzypiące drzwi" tak jak Oli u Martusi:-D

Fasolka, Mafu, Palma, Future
dołączam się do Was Matki Polki Monopolki z likierkiem Baileys:-p

Miłej nocy:-)

no 'skrzypiace drzwi' juz nagminnie chyba zawiasy poszly :P

dziec uspany bo marudzil i przeszedl samego siebie z jedzeniem lapy cala sobie wepchnal. ale poszorowalam mu troche smokiem po dziaslach to rozanielony. gryzaka nadal nie chce.

od 3 stycznia dieta a jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyle czekolady w lodowce... bede tesknic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry