maluszek2012
Fanka BB :)
Jak dobrze wiedziec,że nie tylko ja mam picolo w lodowce
chociaz mezu mi nie chcial kupic powiedzial,że mam sobie oranzade kupic
bo to,to samo
Alez tu dzis pijacych
wow, tez bym sobie cos strzelila, drineczka ze sprite i cytrynka albo desperadosa
to uwielbialam
A dzis ogladajac wiadomosci na ktorych mowili o postanowieniach noworocznych;-)ze najlepiej miec dziecko wtedy nie trzeba miec postanowien
kiedys postanowienia moje byly takie" schudnac,nie jesc slodyczy no i i prosze jest Dawid i chudne i slodyczy maloo jem a sama z siebie raczej nie dalabym rady hehe
Dzis byla u mnie kumpela co z nia lezalam w szpitalu urodzila dwa dni przede mna. I ona byla w szoku,że Dawid siedzi w hustawce czy w lezaczku i ze jest taki grzeczny i kochany:-) jedyne co to nie zazdroscila nam,że spi tak malo i krotko, ich cora to wiecznie spi ale jak nie spi to ciagle chce ich uwagi:-) takze od dzis bardziej doceniam mojego szkraba
Buziaki kochane:*
chociaz mezu mi nie chcial kupic powiedzial,że mam sobie oranzade kupic
bo to,to samo
Alez tu dzis pijacych
wow, tez bym sobie cos strzelila, drineczka ze sprite i cytrynka albo desperadosa
to uwielbialam A dzis ogladajac wiadomosci na ktorych mowili o postanowieniach noworocznych;-)ze najlepiej miec dziecko wtedy nie trzeba miec postanowien
kiedys postanowienia moje byly takie" schudnac,nie jesc slodyczy no i i prosze jest Dawid i chudne i slodyczy maloo jem a sama z siebie raczej nie dalabym rady hehe Dzis byla u mnie kumpela co z nia lezalam w szpitalu urodzila dwa dni przede mna. I ona byla w szoku,że Dawid siedzi w hustawce czy w lezaczku i ze jest taki grzeczny i kochany:-) jedyne co to nie zazdroscila nam,że spi tak malo i krotko, ich cora to wiecznie spi ale jak nie spi to ciagle chce ich uwagi:-) takze od dzis bardziej doceniam mojego szkraba
Buziaki kochane:*

Tesco-wa 3e za 5L i prawie ten sam skład
Kaszki Milupa to Bebilon w PL kosztuje tez 4e a w polskim sklepie 2e. Słoiczki Hipp irl tylko 0,70e i tak się zastanawiam czy kupować organiczne warzywka i samej gotować dla młodej, czy lepiej słoiczki Hipp Organic? Nie wiem co taniej wyjdzie:/