reklama

wrzesień 2012 ;)

Tez poczytałam stronki co dziewczynki wkleiły dzieki;-):-) i z tych wszystkich objawow tylko kłopoty ze snem by pasowały bo apetyt miał nie chorował apatyczny nie był wagowo tez wtedy ok było potem jak był starszy troche to miał problemu z nieprzybieraniem na wadze ale to z innego powodu..

Ja znowu w kuchni :-p;-)sałatke robie i ciasto pieke:cool2:

AXSA wyłaz no tych krzaczorow:cool2:podmienili cie w tej polsce czy co nic nie piszesz :confused:tesknimy:sorry2:

reklama
Hallo Kochane!!!!
Ha, ha Fasolka, zaraz podmienili, wczoraj pisać nie było z kim, a po drugie M mam na chacie, i doope zawraca!
Dziś 31 4 miesiączki kończą (bożesz już będziemy zaczynać 5!) Filipek Zanetki (a gdzie łona się podziewa!) i Zuzka Dolores (no nie mogę się przyklepać do tego Nicku!)
Dużo Całusków!!!
Znowu rzucają petardy! A jak u Was dzieci, na zawał nie schodzą? Zaraz pójdę jakiemuś durniowi tą petardę wsadzić w doopę!
Włosy sobie umyłam, paznokcie pomaluje, i możemy na balety się udać. Na białą salę oczywiście.
Patrysia Gratulacje dla siostry!!!! Wklejaj zdjęcia!!!!!!

Ostatnia edycja:
AXA pisz pisz ciebie zabraknąć tu nie może!pokażę zdjatka jak prześle mi :))jest po cc...

Jeny 4 miesiace kończą a moje dziecie dopiero w czwartek 3 :D

U nas spokój z petardami i fajerwerkami bo zakaz !!!:-D:tak:

100 latek dla dzieciaczków
:-D

Moja mała to ani do mnie ani do F cała rodzina twierdzi że szwagier albo teść:) Tylko znajomi którzy ich nie znają to się dopatrują mnie albo F, z przewaga F:dry: Przynajmniej nie podmieniona:-D
Ptrysia gratulacje dla siostry cudnie od razu parka:) ale fajną datę urodzenia maja maluszki:)

Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,

a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!

e-kartki-nowy-rok-1288.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysia, ale fajnie! Nie dośc, że od razu parka to jeszcze Sylwestrowe dzieciaczki! A jakie imiona bedą miały?
Co do grzeczności córek i synków to u mnie synek zdecydowanie mniej grzeczny (delikatnie mowiąc), więc reguły chyba nie ma :-D
A dzieciaczki cudowne! Wszystkie do schrupania:tak:

reklama
Fasolka podziwiam za to pieczenie dzisiaj :tak: Ja mam dziś meeeega lenia!!! Mam nadzieję, że to nie będzie cały rok trwało :-D Jeszcze salatkę mam w planie...mięsko się marynuje od wczoraj do pieczenia, drugą sałatkę wczoraj zrobiłam, swojskie wyroby w lodówce i jakoś przetrwamy z K do północy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry