reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Fasolka ja to jestem zadowolona z końca grudnia, chociaż żałowałam zawsze, że nie z 31:-D Wczoraj skończyłam 40:-p
A o bliźniakach zawsze marzyłam, oczywiście na początku mojej roli jako Matka Polka, a nie na końcu:tak:
Kasiaq ale macie fajnie, moja Mała niby śpi, ale walą, i nasłuchiwam (inna wersja po cenzura mnie atakuje, słowa słucham) czy nie wpada w panikę!
Ja specjalnego żarcia nie robię, bo my wieczorkiem i tak już nic nie jemy, no chyba ze mnie zassa to zaatakuję lodówkę:-D
Patrysia piękne imiona, kojarzą mi się z Królową Śniegu. Ale mieszać się będą przy wołaniu:)
U mnie Kamil i Emil i zamieszanie, jak dziadki sklerozę mają;)

Ostatnia edycja:
Umnie też cisza bo ja mieszkam na wsi i tu nie strzelają, chyba, że o północy:-D swoją drogą na pieski i kotki też trzeba uważać, mój psiak się boi petard i wpada w panikę, jakby mógł to by oknem do domu wskoczył...

Dokładnie to samo miałam pisać co Axa, imiona piękne, ale może być problem z komunikacją, szczególnie jak podrosną.

Ostatnia edycja:
u nas cisza tez bo wioska, ale boje się czy mały mi na zawal o 24 nie zejdzie hih

axari co to znaczy na białą sale bo wszyscy tak mówią a ja tak do końca nie wiem
patrysia gratki ale fajnie Maluchy Siostry załapały się na ten sam rocznik co Twój Maluszek, mieszkacie w jednej miejscowości? Siostra będzie rejestrować małego jako Kaj?? A ile Ty masz Sióstr?

Ostatnia edycja:
flower_compositions_18.jpg

Z okazji Urodzin życzę Ci:
Aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twoich oczach były
Kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na twojej twarzy,
nie zakryły ciężkie chmury smutku
Aby płatki róż wyściełały drogę Twego przeznaczenia,
A szczęście, zdrowie, radość
i miłość były przeznaczeniem Twych dni.

AXSA Umkneło mi wczoraj:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

TYGRYSKU niestety nie...moja rodzinka dalej ode mnie mieszka...mam dwie siostry :)

Ogólnie dzieciaczki mamy fajnie bo jej synek(mój chrześniak)jest może z innego rocznika ale ogólnie 3 miesiące młodszy od Domisia a teraz bliźniaki z Marcelkiem z tego samego rocznika :))

Mojej drugiej siostry synek jest nie dość że z tego samego rocznika z Alankiem to i tylko miesiąc różnicy wiekowej :D

witam sie :)

Oliwier od rana rozdarty, ledwo oczy otworzyl a juz w placz. to nie jest moje dziecko... ale chyba ma zly dzien dzisiaj a poza tym moja dzielnica to taka ze zadna impreza jej nie omija, jak nie kibice legii co dra ryja o 3 w nocy to sylwester to juz w ogole... ja sie boje zeby on jakis zawal nie padl czy cos.

dzis rano ogladalam na bbc lifestyle dokument o dziewczynce z dwoma twarzami. niestety rodzice nie potrafili o nia dbac, miala bardzo duzo wad wrodzonych m.in serca i czaszki, trafila do szpitala z zapaleniem zoladka, pluc, rogowki, odwodniona. zyla dwa miesiace. zmarla na rozlegly zawal serca. ludzie traktowali ja jak wcielenie boga a jak przyszlo zeby zostala w szpitalu to az dobe podejmowali decyzje. smutne i straszne zarazem.

Maluszek corcia znajomych skoro skonczyla 3 miesiace powinna wiecej czuwac itp. ona duzo spi, za duzo. ale moze taka jej uroda? ja bym jednak poszla do lekarza dla spokojnosci.
Axa nosz zapomnialam! wszystkiego najlepszego ciociu :* buziaki od zaslinionego Oliwierka :*
Patrysia ale fajnie parka i to z taka data ;)
Bebe swietny obrazek :)

rok temu juz mialam Oliwierka nie wiedzac o nim jeszcze, mial tydzien ;)

chcialam Wam zyczyc wszystkiego dobrego w Nowym Roku pomyslnosci zdrooowka pociechy z rodzinki milosci pieniazkow i spelnienia marzen :*

A moje dziecie jakies inne co strzela(od rana strzelaja) to ona sie smieje i piszczy:szok::-D iporezowa dziewczyna :-p;-):-D u nas strzelaja co roku ale w granicach normy;-)w zeszłym roku bałam sie jak nasza suczka to przezyje bo to był jej pierwszy swlwester ale spoko było przespała wszystko a od brata pies w łazience cała noc bo tak sie boi i tam czuje sie bezpieczniej;-)....

A nie pisałam ta moja kuzynka co w sobote urodziła przed wigilia to w wigilje w domu juz była:tak: a młody słodziak a czupryne ma:szok::-) a na imie Franio ma ,u nas jak długo w rodzinie maluszkow nie było to teraz trojka z jednego roku:-)

reklama
Fasolina jak ciasto? moje gotowe:) zrobilam jeszcze salatke taka na szybko z ryzem i kurczakiem:-)i dzis strzele sobie piwko lecha shandy:-D:-p

Patrysia imienia cudne:-)ale sie zalapaly jeszcze na rok 2012:-Dzdrowka dla maluszkow i sil dla mamy:-)u mnie byl Mateusz i Mariusz w domu a do dzis jak ktoregos sie wola to jest pomylka:-D

Dziekuje dziewczyny za porady!! lepiej niech ida do lekarza...

Wy wiecie kiedy maluszki Wasze byly z Wami a ja nie wiem:-(tym bardziej,że Dawid niby jest przenoszony. Bynajmniej test robilam 8.01 i byl pozytywny:-Dale 10.01 bylam u lekarza musze zobaczyc ile na usg mial:-Dbynajmniej rok temu napewno byl w brzuszku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry