reklama

wrzesień 2012 ;)

stokrotka kto u Was kocha Slonie, kalosze tez są po Tobie??

matki polki monopolki :-pja tez już dziś piłam :-p

kasieq zajefajne to co wkleiłaś o matce buziol

słonie to wielka miłość mojej mamy :-D
a kalosze faktycznie po mnie, prawie nówka, zresztą mama przywiozła mi pare ubranek po mnie w stanie idealnym ;-) tyle,że ówczesne materiały to sama sztuczność :no:

dziś ustawiłam kamerkę na statywie i będę nagrywać filmiki, może uda mi się w końcu zobaczyć jak mój szkrab robi te swoje eskapady :tak:;-)

reklama
Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,
a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!
noworoczne012.gif

KOCHANE MOZE COS STWIERDZICIE,DORADZICIE... kolezanka prosila o rade mnie ale ja pomyslalam o Was:-)bo co ja jedna moge..

Wczoraj pisalam,że byla u nas kolezanka ze szpitala z mala,jest starsza od Dawidka o 2 dni. No i ona i caly czas praktycznie spi a jak nie spi to placze,bynajmniej szybko sie wszystkim nudzi strasznie reaguje na gosci a w szczegolnosci jak ona gdzies jedzie. Opisze jak bylo u nas...

Mala przyjechala i spala jeszcze w foteliku 1,5godz obudzila sie z placzem,zostala nakarmiona, wzieli ja do nas do salonu, dali do naszej hustawki lezala 5 min usmiechala sie do mnie itd, zaczela mruczec,wyginac sie ewidentnie chciala wstac...zagadalam ja wlaczylam muzyke wytrzymala 2 min no i juz placz(rodzice odrazu leca,stoja kolo niej juz jak marudzi) potem na kocyk i pokazywali jej zabawki 5 min wierzgala cieszyla sie na te zabawki a potem znow placz,marudzenie wzieli na rece ale mimo wszystko plakala no i zaczeli sie zbierac mala do fotelika i znow zasnela...

Kolezanka zmartwiona jak zobaczyla,że Dawid jest calkiem inny. Dla mnie jej zachowanie bylo normalne bo byla nie u siebie...jedyne co to powiedzialam im,że za szybko reaguja niepotrzebnie. Jak ja bym miala tak latac do Dawida to nic bym nie mogla zrobic nawet isc siku.

No i w domu spi 2/3 godz wstanie zje pobawi sie 5/10 min,czasem dluzej ale oni sa zawsze obok,poplacze i znow idzie spac na 2/3godz:szok: jedynie jest spokojna jak lezy na przewijaku i bez pampersa to jest calkiem inne dziecko. Dodam,że wczesniej bylo gorzej, wieczorami to potrafila im sie drzec 3 godz.

No i kolezanka sie martwi,jak uwazacie isc z nia do jakiegos lekarza po porade? czy to normalne,minie? kazde dziecko inne ale no jednak 3 miesiace skonczyla a dalej zachowanie jakby miala miesiac...

Ale cudowne dzieciaczki mamy:))

Hehe niektóre zabawne fotki :D

Rosną ze HEJ!!

A mi Arturka kto obciął ?no kto!ale i w takiej fryzurce wyglada cudownie:)my dopieor bliżej roczku zaczniemy ciachac...ale M mówi że Marcelkowi by zostawił długie bo ma takie fajne że az zal...no fakt pasuje mu ale nie wiem nie wiem zobaczymy bo ja ogólnie za krótkimi jestem tylko w tym przypadku synciowym spodobały mi sie długie :D

edit:TYGRYSEK hehe z tymi kciukami the best synus :D ps.twoje pociechy bardzo podobne do ciebie:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PATRYSIA wklejaj bo ja Marcelka uwielbiam ogładac:-)

MALUSZEK Co do dzieci anemicznych to moj Szymon jako niemowle miał anemie dos duza i długo , ale on nie był spiochem odwrotnie mało spał był płaczek ale jak mama nosiła i zabawiała to ok było apetyt tez miał ok... co do dziewczynki kolezanki to najlepiej pediatry sie popytac ale moim zdaniem taka jej uroda tz spioszek i marudka;-) ale dla pewnosci morfologie moga zrobic:-)

PATRYSIA I KASIEQ DZIEKUJE!!! pomocne te Wasze linki w zyciu bym na to ja nie wpadla

taa dzieciaczki Tygrysa sa do mamy podobne juz pisalam :-)fajnie

Patrysia mamy taka sama zielona maskotke tego smoka czy co to:-D i ochranicz z tej samej seri dino:-)a smerfik jak zwykle usmiechniety!

Axa no Adusia to czysta mama:-D:-pdo brata tez troszke podobna ale uwazam,żę to cała Ty!

Stokrotka ale ksieciu rozlozony:-D wie,że jest w swoim krolestwie

Ayni słodkości a podczas kapieli to w ogole!

a moj to nie wiem do kogo podobny:-Dwczesniej bylo,ze cala tata a teraz juz coraz czesciej slysze,że mama albo mieszany uff a juz myslalam,że to moze nie moje:-D:-D

reklama
MALUSZEK hehe :D no fakt dzieci zmieniają się i raz do mamy a raz do taty podobne :))Alanek na niego mówi dinozaur hehe a to chyba smok?haha dobre maskotka jest a nie wiedziec co to :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry