reklama

wrzesień 2012 ;)

U nas jeden za drugim jak podczas wojny :wściekła/y: tzn fajerwerki.
Adam jakis niespokojny. Sciagnelam mu pieluszke i wietrzy sisiora i najwyrazniej mu to sluzy bo sie cieszy :-D

Axa hezy bezy you you!!! :* ty nasza kochana forumko! Niezla data, podwojne party.

Kasieq jeju wspolczuje Twojemu mezowi wracac po 3 do domu z pracy, ja bym sie chyba bala...

Ciekawe jaka nocka dzis i czy Adam sie nie wybudzi..

reklama
Fasolina jak ciasto? moje gotowe:) zrobilam jeszcze salatke taka na szybko z ryzem i kurczakiem:-)i dzis strzele sobie piwko lecha shandy:-D:-p

Patrysia imienia cudne:-)ale sie zalapaly jeszcze na rok 2012:-Dzdrowka dla maluszkow i sil dla mamy:-)u mnie byl Mateusz i Mariusz w domu a do dzis jak ktoregos sie wola to jest pomylka:-D

Dziekuje dziewczyny za porady!! lepiej niech ida do lekarza...

Wy wiecie kiedy maluszki Wasze byly z Wami a ja nie wiem:-(tym bardziej,że Dawid niby jest przenoszony. Bynajmniej test robilam 8.01 i byl pozytywny:-Dale 10.01 bylam u lekarza musze zobaczyc ile na usg mial:-Dbynajmniej rok temu napewno byl w brzuszku

hehe ja tak do konca nie wiem ale test z 31.1 byl pozytywny a 1.2 usg pokazalo 5 tydzien wg OM 7 tydzien. a urodzilam w 38tc - ach ta matematyka :P

Kacper dziś taki kochany.... na masażu grzeczniutki, ślicznie zjadł całą zupkę i jeszcze popił mleczkiem, a teraz bawi się na macie. Wieczorem zostaje z dziadkami, a my idziemy po sąsiedzku do mojej siostry.

Patrysia- gratulacje dla siostry!

Ech....troszkę doła łapię, bo teoretycznie 04.02 muszę wracać do pracy. Nie dam rady,więc pewnie pójdę na zasiłek a od marca zaczyna działać studio ta i pieniążki się pokażą. Ale wczoraj płakałam cały wieczór jak sobie pomyślałam,ze Kacperek będzie musiał zostać w domu, a ja na 10h do pracy....

Ty masz do czego wracac ja musze znalezc prace zawsze to lepiej jak dwojka rodzicow pracuje wiecej pieniazkow i w ogole. a w miedzyczsie od lutego szkole zaczynam i tez maly bedzie beze mnie 9h conajmniej... :(

no i Oli mega niespokojny a co najgorsze chyba idzie gorna lewa dwojka... a przynajmniej tak to wyglada. no i dzis juz gryzaka ciumka ze hej ;)

Hallo Kochane!!!!
Ha, ha Fasolka, zaraz podmienili, wczoraj pisać nie było z kim, a po drugie M mam na chacie, i doope zawraca!
Dziś 31 4 miesiączki kończą (bożesz już będziemy zaczynać 5!) Filipek Zanetki (a gdzie łona się podziewa!) i Zuzka Dolores (no nie mogę się przyklepać do tego Nicku!)
Dużo Całusków!!!
Znowu rzucają petardy! A jak u Was dzieci, na zawał nie schodzą? Zaraz pójdę jakiemuś durniowi tą petardę wsadzić w doopę!
Włosy sobie umyłam, paznokcie pomaluje, i możemy na balety się udać. Na białą salę oczywiście.
Patrysia Gratulacje dla siostry!!!! Wklejaj zdjęcia!!!!!!

Axa dzięki T zawsze myślisz o naszych kruszynkach
Tobie też życzę wszystkiego najlepszego

a co do nicku jak nie ucieknę stąd wcześniej to może znów zmienię nicka :-D

Patrysia wszystkiego naj dla dzieciaczków
Twojej siostry

wszystkiego dobrego w nowym roku
oby najgorszy dzień w nowym roku
był jak najlepszy dzień roku, który mija...

Martusia no ja niby 10.01 bylam w 6tyg! a ostatni okres mialam 27.11 wiec ja juz nie wiem:-Dto co zaraz po miesiaczce zaszlam??? do szkoly idziesz? jezuniu podziwiam Cie kochana!! ja tak planuje i planuje cos zrobic ale nie wychodzi mi...:-(nie bo praca nie pozwalala,potem ciaza a teraz Dawid i ciezko mi tak samej z siebie gdzies isc:-(moze moze za rok dwa w koncu sie zdecyduje

Gorgusia no tak jak napisala Martusia,fajnie,że masz do czego wracac, i z tego co pisalas sama na siebie bedziesz robic i to co lubisz. My mamy za duzy kredyt,żeby jednak pracowal tylko maz a szkoda bo chociaz do roku bym chciala siedziec z malym choc mysle,że szybko pracy u mnie w Zg czy okolicach sie nie znajdzie:-( ehh POLSKA

Tygrysek no wiesz, do wapniaka Ci daleko! A ja nie miałabym wcale ochoty na balety, to dopiero wapniak jestem:-D Ostatnio jak byliśmy z M na imprezce karnawałowej, to już o 1 byliśmy w łóżkach:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry