reklama

wrzesień 2012 ;)

axa współczuje
martusia nie reklamuj nam tu zupek hahahhhaha ZART

ja to wystrojona czaruje aby me dzieci zasnęły, małe przed chwila padło ale starsze jakieś rozbrykane heh bo my chcemy iść o 24tej na dwór co tak sobie chlapniem szampana z reszta leśnych ludków (sąsiadów:-p)
Cora oglądała z nami 2 i 3 cz Alvina i wiewiórek, a teraz my swój film, otworzymy wino, co nam je Mikołaj pod choinkę przyniósł a potem na dwór miejmy nadzieje, a potem m wybywa a ja albo lulu albo pożyczę nianie elektroniczna od sąsiadów i zostanę u nich

kto ma korkociąg niech no mi tu prędko rzuci no

matka polka monopolka bez korkociągu toc to wstyd

Ostatnia edycja:
reklama
Oglądaliśmy dziś na Canale "list do M" i ......... Boski film, ale się uśmiałam, i w ogóle kocham Karolaka!!!
A za chwilę na Comedy będzie 9 odcinków "Kasi i Tomka":-)
U góry oczywiście "kochani" sąsiedzi mają gości, ale w zasadzie to normalne, bo oni mają gości codziennie, i codziennie chodzą spać włącznie z dziećmi kole 24, i do tej godziny jest walenie, stukanie, bieganie dzieci. Jak mój M doopa wołowa w końcu się nie ruszy ich opier papier to jego zabije!!! Gdybym znała ten cholerny niemiecki, to już dawno była bym u góry. Co za ludzie, w ogóle nie szanują, że inni też tu mieszkają.
Boże szkoda, że nie słyszycie jak oni teraz wrzeszczą, i czymś szurają:baffled:
Ja dziś włoski umyłam, i zmyłam paznokcie, niestety weny do pomalowania już mi zabrakło. Strój oczywiście galowy-dresik;)
axari wspolczuje sasiadow ja mam nad soba jakis mlody chow(bo inaczej tego nazwac nie mozna) codziennie impreza,wyzywanie sie ,przeklinanie na caly blok,bicie , rzucanie ubraniami przez okno no szok ...gdzie to takich do ludzi :szok:

martusia nie skacz,dasz rade trzymam kciuki:tak:

tygrysku
nie jesteś sama
ja też dzisiaj nie brykam
tylko siedzę w domu z tłustymi włosami i w dresie

Tygrysku no właśnie nie jesteś sama, my to oby dwa zadowoleni jesteśmy, że w ciszy i spokoju siedzimy w domu
mamy dresssssssss party
a zaraz będzie pidżama party

Dzieci Wam się nie budzą? Adi już 4 raz wpadła w histerie od wybuch petardy:baffled: Teraz zasnęła na rączkach ze zmęczenia:dry:
oj współczuję kochana
u mnie jeszcze cisza
gdzieś w oddali jakieś stuki i huki, ale o 24 dopiero się zacznie
a z chęcią poszłabym już spać

ja tam alkoholu nie pijam
ale stuknę się kieliszkiem z colą ;)

Martusia niestety nie mam fb

reklama
martusia ja mam ale nie wiem jak Cie zaprosić

wyslalam priv

Tygrysku no właśnie nie jesteś sama, my to oby dwa zadowoleni jesteśmy, że w ciszy i spokoju siedzimy w domu
mamy dresssssssss party
a zaraz będzie pidżama party

oj współczuję kochana
u mnie jeszcze cisza
gdzieś w oddali jakieś stuki i huki, ale o 24 dopiero się zacznie
a z chęcią poszłabym już spać

ja tam alkoholu nie pijam
ale stuknę się kieliszkiem z colą ;)

Martusia niestety nie mam fb

szkoda ze nie masz :(. ja tez sie stukne szklanka z cola z pradem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry