reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
moja mala spi, ale jeszcze spokojnie na dworzu:tak:
ja sie nie gniewam ze siedze w domu;-)jakos nie ciagnie mnie do imprez...a pije karmi :-)to mi musi jak narazie wystarczyc:-D

my poczelismy niunie jakos 4-5 stycznia

Ostatnia edycja:
Kurcze Axa współczuje, a do północy jeszcze daleko oj... biedactwo:( tulam.
Fajerwerków nie ma ani petard za to sąsiedzi maja gości i tylko czekam kiedy mi dziecko obudza jak po pijaku będą się drzeć:wściekła/y:ale na razie spokój i oby tak zostało!

axa no moj sie jakos nie budzi, ale mala za to latała wokół stolu i kradła sałatki i drinki haha

Guś właśnie zasnął...oby na długo.

Awersja - ja tez w domu. cp prawda nie z tłustymi włosami, ale w dzinach i podkoszulce haha.

dziś kupiłam sobie kilka fajnych rzeczy, dzinsy, sweterek...ale jakoś nie chcialo mi się stroić na siedzenie w domu.
ale dziś się wybrałam do centrum handlowego SAMAAAAAAAAAAAAA pierwszy raz od.....hm.............. 2 lat jakoś. odkąd się heasia urodziła, to wszystko biegiem. eh...
kocham moje zycie. dzieci. to co mi dał los... nie mogę narzekac. a to, ze siedzę dziś w domu...a moje przyjaciólki się bawią...to nic. za kilka lat ja się bedę znów bawic, a one bedą w pieluchach....ja pierwsza spośród moich przyjaciółek która jest dzieciata. a my już pod 30 ;)))) ha.

no nic kochane

życzę wam w Nowym roku Wytrwałości, konsekwencji, i odrobinki cierpliwości. i światła magicznego z kosmosu, które daje siłę na wszytko...

eh...
pijana chyba jestem
lol
love ;*

Martusia no ja niby 10.01 bylam w 6tyg! a ostatni okres mialam 27.11 wiec ja juz nie wiem:-Dto co zaraz po miesiaczce zaszlam??? do szkoly idziesz? jezuniu podziwiam Cie kochana!! ja tak planuje i planuje cos zrobic ale nie wychodzi mi...:-(nie bo praca nie pozwalala,potem ciaza a teraz Dawid i ciezko mi tak samej z siebie gdzies isc:-(moze moze za rok dwa w koncu sie zdecyduje

Gorgusia no tak jak napisala Martusia,fajnie,że masz do czego wracac, i z tego co pisalas sama na siebie bedziesz robic i to co lubisz. My mamy za duzy kredyt,żeby jednak pracowal tylko maz a szkoda bo chociaz do roku bym chciala siedziec z malym choc mysle,że szybko pracy u mnie w Zg czy okolicach sie nie znajdzie:-( ehh POLSKA

zostal mi 1 semestr a pozniej mialam isc na studium psychologiczne ale nie dalam rady bo tulilam namietnie porcelanke :D :P teraz mam zamiar skonczyc ten 1 semestr mam nadzieje ze niunio pozwoli ;)

dola mam ze ja dziś siedzę w domu jak taki wapniak bu

my tez we 3 i wiesz jakos nie ciagnie mnie do zabawy... matka polka.

tygrysku
nie jesteś sama
ja też dzisiaj nie brykam
tylko siedzę w domu z tłustymi włosami i w dresie

ja mam skarpety z panda, leginsy z ciazy i t-shirt i no make-up :P

Tygrysku ja też w domciu bo mój w pracy:(
Właśnie sobie drineczka zrobiłam:P

tez mam delikatnego drinka :P a pozniej piccolo :D

Oli przechodzi sam siebie spi po 10min budzi sie z placzem ma skok razem z zabkami. nosz chyba skocze zaraz. teraz u malza na klacie i tak na zmiane to chyba jedyny sposob by spal no i debile strzelaja pod klatka... ;/;/

a jutro do tesciow jedziemy.

Ja właśnie wzięłam szybki, gorący prysznic, umyłam włoski i wskoczyłam w mało seksowną, ale cieplutką piżamkę i idę sobie pogadać z rodzicami na Skypie:P|

Oglądaliśmy dziś na Canale "list do M" i ......... Boski film, ale się uśmiałam, i w ogóle kocham Karolaka!!!
A za chwilę na Comedy będzie 9 odcinków "Kasi i Tomka":-)
U góry oczywiście "kochani" sąsiedzi mają gości, ale w zasadzie to normalne, bo oni mają gości codziennie, i codziennie chodzą spać włącznie z dziećmi kole 24, i do tej godziny jest walenie, stukanie, bieganie dzieci. Jak mój M doopa wołowa w końcu się nie ruszy ich opier papier to jego zabije!!! Gdybym znała ten cholerny niemiecki, to już dawno była bym u góry. Co za ludzie, w ogóle nie szanują, że inni też tu mieszkają.
Boże szkoda, że nie słyszycie jak oni teraz wrzeszczą, i czymś szurają:baffled:
Ja dziś włoski umyłam, i zmyłam paznokcie, niestety weny do pomalowania już mi zabrakło. Strój oczywiście galowy-dresik;)

A ja w kombinezonie letnim. Firanki wiszą majestatycznie. Mąż ogląda bajkę. Adam się już 1 obudził ehhh dzień jak codzień oby ta nocke przeżyć w miarę dobrze.

Buziaki dla was spokojnej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry