reklama

wrzesień 2012 ;)

Nie ma to jak mamuśki w domku z małymi dziećmi:-) Ja nie pijąca, ale cos zaduzo dziś zjadłam zadkie z gęstym jak się mówi, i mnie mdli teraz okropnie! Ciekawe, czy któraś wrześniówka na baletach;-)
Moja sis zawsze chodzi, teraz 4 miesięczną córkę i 5 letniego syna teściowej sprzedała, i się bawi, a najlepsze jest to, ze pewnie jak zwykle odbierze dzieci jutro wieczorkiem, przecież trza się wyspać. Ja chyba umarła bym bez mojej malutkiej:rofl2:
Tygrysek na białej sali, to znaczy w łóżeczku:-)

reklama
Martusia w ogóle się nie przejmuj. Ja raz zostawiłam rocznego Emilka, i 4 letniego Kamilka na noc bo szliśmy na sylwestra, i strasznie tego żałowałam, bo w ogóle fajnie się nie bawiłam, cały czas myślałam o dzieciach. Ale ja taki trochę dziwny przypadek jestem.

Ostatnia edycja:
mnie dzis kolezanka obsmiala ze zostaje z dzieckiem w domu... sama ma 6 miesiecznego synka.
ło matko
co ty masz za koleżanki
ja takie omijałabym z daleka
ja tam nie mam nic przeciwko tym co się bawią, ani tym co siedzą w domu - każdy robi to co lubi
ja sobie nie wyobrażam imprezy bez mojej kruszynki
bym się zamartwiła

aa jeszcze się nie pochwaliłam ze mój mały w końcu zaczął czaić o co chodzi w grzechotkach

super
nie ma to jak dumna mama ;)

ło matko
co ty masz za koleżanki
ja takie omijałabym z daleka
ja tam nie mam nic przeciwko tym co się bawią, ani tym co siedzą w domu - każdy robi to co lubi
ja sobie nie wyobrażam imprezy bez mojej kruszynki
bym się zamartwiła

super
nie ma to jak dumna mama ;)

o niej tzn tej kolezance szkoda gadac.

a moj nie wie o co chodzi jak mu daje do lapki gryzak. ale za to dzis go ciumkal namietnie.

reklama
Tygrysek widzisz sama nie jestes,ja sie dolaczam. Tylko,że ja jestes przed kapiela:-) i chyba wykapie sie po 24 co do korkociagu to ja sie jeszcze nie dorobilam i kiedys z kumpela tak nam sie pic chcialo,że otworzylam klamka od szafki:-Dbo miala wkreta:-D

Dawid tez nie kumal gryzakow,grzechotek itd ale jak wczoraj moj dal mu do raczki a koncowke do buzki to od wczoraj ciagnie i ciagnie gryzaka,szybko sie uczy haha

Ja wypilam tego leszka slodkiego:-p pysznyy jego to lubie:-) ale wiecej nie moge:-(:-p pozwolilam sobie dzis:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry