reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Maluszek my tak miedzy swietami i sylwestrem Pati zmajstrowalismy;-) a moj mi wczoraj wieczorem robimy chłopaczka do pary we wrzesniu by był:szok::-) pogieło chłopa.......

A ciasto w piekarniku szarlotka ,sałatka zrobiona i ryba po grecku ;-) wiec moi moga siedziec cała noc a mnie o 12 obudzic:-D

Ostatnia edycja:
Kacper dziś taki kochany.... na masażu grzeczniutki, ślicznie zjadł całą zupkę i jeszcze popił mleczkiem, a teraz bawi się na macie. Wieczorem zostaje z dziadkami, a my idziemy po sąsiedzku do mojej siostry.

Patrysia- gratulacje dla siostry!

Ech....troszkę doła łapię, bo teoretycznie 04.02 muszę wracać do pracy. Nie dam rady,więc pewnie pójdę na zasiłek a od marca zaczyna działać studio ta i pieniążki się pokażą. Ale wczoraj płakałam cały wieczór jak sobie pomyślałam,ze Kacperek będzie musiał zostać w domu, a ja na 10h do pracy....

Dzięki Kochane!!!!
Tygrysek, u mnie już mała popłakała się ze strachu, a teraz zaczynają porządnie walić, i też budzą! Najgorzej, że to dzieciaki z tymi petardami latają, bo fajerwerki na niebie takiego huku nie robią.
Fasolka jaki dowcipniś z tego Twojego M:rofl2:
My działaliśmy 24 i 25:-D tylko i wyłącznie w tym cyklu co poczęła się malutka:-D

szczesliwego nowego roku 2013 !!!
anhdung.org---happy-new-year-2013_(11).jpg

Ostatnia edycja:
Haha no moj tez ostatnio chodzi i mowi,że robimy coreczke:-Dwczesniej to nerwa mialam dopiero niedawno przyjelam to jako zart:-p

Dawid poki co nie reaguje na fajerwerki,ciekawe jak pozniej:-) ale cały dzien jest marudny

Axa urodziny wczoraj??? 20ste??nie no dobra 30ste:tak:no to kochana duzooooo zdroweczka,pociechy z dzieciaczkow,zero zakazow na kompa:-Dno i spełnienia marzen! 100lat!!!

default.jpeg

Dzięki Maluszek! Zakaz na kompa ma mój M, a ja jako wsparcie duchowe też nie włączam. Ja bym mu dała jak by mi chciał zrobić szlaban na kompa:dry::-D
Adolka spała, huknęło pod oknami, i tak się wystraszyła, ze nie mogłam jej uspokoić! Przeprowadzam się do Irlandii!
Moi mądrzy panowie popalili sobie sztuczne ognie w domu, śmierdzi jak jasna cholera, ubije gady, no ubije! W zeszłym roku Kaci palił sztuczne ognie, a ja siedziała w oknie bo cofki miała, a to Adusia już się zadomowiała:-D

reklama
Martusia moja miała już ponad 2 tyg:P
Axa Wszystkiego najlepszego (spóźnione ale szczere:tak:)
Ja nic nie robię tzn. nie piekę, nie gotuję bo sylwestra spędzam z Lenką - mój F idzie do pracy na 21 do 3:angry:
Jakiś drinek może jak dziec pójdzie spać:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry