reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
My szczepienie mamy..hmm no włąśnie nam kobita powiedziała żeby przyjść nie wcześniej niż w połowie lutego..w sumie te ostatnie było z 4 tyg opóźnieniem, bo albo mały katar albo ja chorowałam albo ktoś w domu i tak zeszło...
Ale mnie kręgosłup boli MASAKRA:wściekła/y:
i @ spóźnia mi się 2 dni :-pI nie wiem teraz czy to regulacja po ciąży czy co???:confused::-D:-Da najlepsze jest to że na początku tamtej też mnie tak plecy bolały...hehe normalnie czad...

Yyyyyyy ... nawet nie wiem od czego zacząć .... :dry:

Malizna dzis była aka, jak pogoda za oknem. Wyżyna jej się ten drugi ząbek, już prawie wyszedł:no:cały dzien płakała i była marudna, do tego mało jadła jakies dziwne 60 i tez płakała, spała w ciągu dnia moze z 50 min z wielkim żalem.
Mimo, ze kręgosłup mi pęka, tak jak Tobie mafu;-), a uszka więdną od tych płaczków, to szkoda mi jej bardzo, bo normlanie dzieciaczkom jak wychodzą ząbki, to mogą sobie juz gryzaczki pewnie w buzce trzymac, albo skórkę z chleba szamać, a moja bidula, nie potrafi jeszcze gryzakiem do buzki trafic i tak długo trzymac i się bardzo denerwuje i płacze, tylko rączkami moze sobie pomóc .... ah ..... jeszcze trochę

w kazdym bądz razie dziecina uspana :) mogę coś zjesc , chwilkę pobyc tutaj, a potem.... potem biorę się za ogarnięcie chaty...

idę fotki poogladac Waszych kochanych bobasów :)))

Hej laski
swieta swieta i po swietach. Rodzinka wlasnie dzisiaj pojechała do domu. Oczywiscie poryczalysmy sie z siostra ehhh nawet szkoda gadac :( Zal ze nie mieszkamy chocby w jednym kraju.

Chrzest sie udał, mała grzeczna była, usmiechy waliła do ksiedza :-D Sylwester tez udany w gronie rodzinnym. Pierwsza marchewka tez juz za nami (pozniej powklejam fotki).
Ide ponadrabiac Was bo mam spore zaległosci. Ahhh i koniecznie musze złozyc gratulacje wrzesnióweczką 2013 :-D

Adi tatuś poszedł ponosić, bo dziś ma kiepski dzień. Sypnęłam jej do mleczka miarkę kleiku kukurydzianego do mleczka na noc, bo wyczytałam, że jak dziecko budzi się w nocy, mimo że wcześniej ładnie spało, i jest głodne, to trzeba już rozszerzyć dietkę.
Mafu no, no ja się właśnie zastanawiam kiedy nam się zacznie rodzinka wrześniowa powiększać:-D
Patrysia jaki październik, wrześniowy On Ci Nasz!:-D
Dzieciątka nasze śliczniusie, i takiego albumu jak Nasz ze zdjęciami nie ma na innym forum pieknego:-)

reklama
Axa mam nadzieję tylko że to jeszcze nie mój czas:-p Dopiero co znowu mogę winko, piwko..w ciąży takiego miałam smaka na piwsko że ledwo wytrzymywałam. Nie no.. ledwo dupcia odżyła i już?? Nie nie nie:szok::no::no:
Myślę( mam nadzieje) że to zwykłe po ciążowe rozregulowanie cyklu:-p W sumie liczyłam na to że mi się wydłuży...bo 24 dni to MASAKRA ledwo człowiek odsapnie a tu znowu...

No właśnie pytanie do Mamuś które mają więcej niż jedno Dziecko: jak było u Was po porodzie z @?? jak przyszła to od razu regularna?? Gdzieś czytałam że u kobiet karmiących KP unormowanie @ może trwać do roku..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry