Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i Amelia Kasizabki 
(Miq nie liczę bo przeniosła się na październik)
i spanie jej się dziś całkowicie nie podoba. Nie muszę chyba nawet pisać, że piszę tego posta od 11
A wy co ile kapiecie swoje dzieci?codziennie?
podobno przed biskupemno wlasnie ciekawe przed kim oni się spowiadają.
Ryba bo chrzestnym się jest nie tylko poprzez wiare.
sądzisz, ze moje (ochrzczone) dzieci, nie prowadzane przeze mnie do kościoła, nie modlące się co wieczór, nie chodzące na pasterki i inne zloty w kościele, nie mają prawa chodzić na religię? jako nauczycielka wiem, ze dzieci w mlodszym wieku szkolnym i przedszkolnym, bardzo lubią chodzić na religie. schody zaczynaja się dopiero gdy idą do komuni. i trzeba zapieprzac z dziecmi co dzien o 6 rano na rekolekcje, bo inaczej nie podpiszą im dzienniczków??????????????i nie przystąpią do komuni?? phhhhhhh kpiny na maksa.
Sądzisz, ze skoro ja nie uczę dzieci modlitw, to chrzestni mają przyjeżdzać wyrywać mi dzieci z rąk i prowadzać do kościoła?? bo o tym chyba piszesz. Jak mają mi pomagać wychowywac dzieci w wierze, skoro ja ich nie chce tak wychowywac.
Chrzczę dzieci dla tradycji, i oby ktoś jeszcze nad nimi czuwał. bo nie wiem co bedzie tam kiedys. nie powiedzialam, ze nie wierze w Boga. Ale nie wierzę w te regułki i w kosciól.
a chrzestym się jest po to, by dawać dzieciom przykład jak być dobrym człowiekiem, opiekować się w przypadku niemożności rodziców,
a skoro ksiądz widzi ze ja taka jestem wyrodna katoliczka, to po jaki ch......mnie zmusza do chodzenia do kościoła i po jaki ch.....ochrzcił moje pierwsze dziecko?? dla PIENIEDZY!!!!!!!!!!! obudz się dziewczyno. to ich praca. a w oczach mają tylko KASA KASA KASA............
zostałam poproszona na chrzestną. bo moze jestem dobrym cżłowiekiem, a nie koniecznie zapitalam do koscioła żeby popatrzec na dewotki,

I wiadomo trudno się zgodzić ze zdaniem kogoś kto myśli inaczej niż my. Tak więc bezcelowe jest wymienianie poglądów jak i tak nikt swoich nie zmieni;-)Moja Droga Rybo, 35 lat temu jak ja byłam mała, to może i byli księża z powołania, teraz niestety znaleźć takiego to znaleźć drogocenny kamień. A od kiedy religia jest w szkole, to już wszystkich pogięło. A ludzie chrzczą, i posyłają na religie dla tego, żeby dziecko nie doświadczało przykrości w szkole. A Ty w ogóle kiedykolwiek jesteś za, czy zawsze przeciw
Przepraszam ale bydło u góry mnie wykończy, i zaraz coś pogryzę, od 3 godzin biegają, szurają, walą![]()