reklama

wrzesień 2012 ;)

Macie jakieś domowe sposoby na katar bo zwarjuje za chwile masakra....

moja przyjaciółka sprzedała mi sprawdzony przepis na wszelkie dolegliwości przeziębieniowe, grypowe i katarowe w czasie ciąży, mnie to osobiście ustrzegło przed grypą, może spróbujesz:

7 złodziei grypy:

zalać wrzątkiem: (niczego nie żałować, soku może być nawet 1/3 kubka)
1. sok malinowy

2. świeżo wyciśniętą cytrynę
3. miód

4. imbir
5. kilka goździków
6. szczyptę cynamonu
7. szczyptę gałki muszkatołowej

i wbić się pod koc :)

smakuje jak bezalkoholowe grzane winko, polecam!

reklama
Weronkazzz ja nie mialam za bardzo wyjscia bo w szpitalu bylam z podejrzeniem ciazy pozamacicznej wiec jak dzisiaj wrocilam to nie chcialo mi sie juz nic sciemniac i za kilka tygodni i tak prostowac wiec kto pytal to powiedzialam. Ale gdyby nie te moje problemy napewno czekalabym do 3 miesiaca, tak na wszelki wypadek...

teraz nie moga Cie zwolnic wiec mozesz walic od razu zeby cie nie zawalali robotą, zalezy gdzie pracujesz :)

a ja bylam dzis na usg, na 60 % synek :) albo i tez nie :P

Witam, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona:-) O sobie napisałam w wątku Poznajmy się. Mam termin na 05.09.2012, niestety jest to ciąża zagrożona i od kilku tygodni przebywam w szpitalu. Do tej pory bałam się nawet do Was zaglądać, bo za bardzo bałam się robić sobie nadzieję, że tym razem będzie z moja Fasolką wszystko w porządku. Postaram się nadrobić zaległości i bliżej Was dzięki temu poznać.
Na liście Mam wrześniowych znalazłam moją koleżankę ze styczniówek 2011 - Jumabe:-) Witaj kochana:-)

WITAM;)

Widze dużo nowych mamuś super :))

BŁONKA
o już znasz płeć :))ja też w dwóch ciązach w 15 tc (ale nie skończonym)się dowiedziałam ze synek siusiorek jak był tak został przy obu smerfach :d ach chciałabym wiedziec kto tam mieszka u mnie :P

witam sie

Gdynianko trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok witaj wśrod nas:)

Blonka super u mnie w 13 tc jak lekarka powiedziala, ze siurak tak sie potwierdziło wiec gratuluję synka:)

mój M twierdzi, ze coś czuje, ze córa będzie... jego przeczucie zawsze się sprawdza... nawet wtedy kiedy mnie zapładnial :-D 3 razy mial przeczucie i wszystkie sie potwierdzily, miał przeczucie na syna i jest syn no zobaczymy moze sie myli :D

czy planujecie badania prenatalne??

reklama
Ja następną wizytę mam na 6 marca będę 13t4d mam nadzieję, że też będzie już widać płeć :-)
A co do badań prenatalnych na ostatniej wizycie lekarz mówił, że 6 marca zrobimy badania prenatalne, ale z tego wszystkiego nie zapytałam się co miał na myśli, czy rzeczywiście prenatalne czy genetyczne hmmm :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry