reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Patrysia wszystkiego najlepszego dla Alanka

Co do usypiania małej to raczej większych problemów nie ma
kładzie się ją około 20 do łóżeczka i zasypia
czasem trzeba jej żółwika włączyć
w dzień ryczy jak jej się chce spać
ale chwila tuli tuli i śpi

Zaczynam się gubić mimo opisów, wytycznych co do karmienia dzieciora i rozszerzania diety, zaczyna mnie to przerastać.

Słodkich snów wszystkim...

Marlena
Bebe
czekam na wyniki teściorów :-):-D

dzien doberek! No i zaglosowane! Podziwiam laski, ze tak chcetnie sie zglaszacie, u mnie 24 godziny to stanowczo za malo na codzienne sprawy, a tu jeszcze ciagnac kolejny obowiazek no no..
Wyjasnilo sie dlaczego corcia budzila sie co 40 min...moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Znow zaczelam ja zabierac do siebie do lozka po pierwszej nocnej pobudce i czujac mleczko laciate na wyciagniecie pyszczka ,nie mogla sie oprzec! No wiec juz druga noc mam przespana, bo Olivka spi u siebie w loziu. Zasypia o 21, budzi sie o 12nastej, ODKLADAM JA DO LOZECZKA i dalej spi do 5-6, znow karmienie, lozeczko i do 9-10 nyny. Bosko! Teraz juz na 100% moge powiedziec, ze mam idealne dzidzi:-):-):-):-):-)

no to super, że wyjaśniło się szybko co było nieteges ;-)

nie cierpię urzędników :wściekła/y: babka z administracji budynku uważa,że lepiej wie czy ja mam okna w mieszkaniu rozszczelnione prawidłowo czy za mało i w dodatku zapowiedziała się w poniedziałek na wizytację i "wytłumaczę Pani jeszcze raz na spokojnie" nosz k...... a co ja tępa i nie kumam,że mam w oknie mokrowentylacje zrobić :no: wszystkie okna pootwierane a w łazience nadal ziąb jak 150 :wściekła/y::no:

a na dodatek kaloryfer w pokoju u juniora grzeje nawet jak jest zakręcony (przy wietrzeniu) już widzę te rachunki :wściekła/y:

młody przespał od 22 do 8 bez budzenia na papu :szok:
zrobił 2 kupy (u niego to niespotykane), ale pewnie tak odreagował szczepionkę....teraz maltretuje ośmiorniczkę ;-)

rozmawiać z urzędnikami to masakra
ja muszę wparować do administracji, bo podanie pisałam kilka miesięcy temu, a sprawa nie załatwiona

dziewczyny prosze o kciuki bo ja juz cala zaplakana jestem... Oliwier ma bardzo zle wyniki o 16:20 idziemy do lekarza poprosilam mame o pomoc... prosze powiedzcie mi ze bedzie dobrze...

&&&&&&&&&&&&&&&&
jak ochłoniesz to napisz co i jak

martusia przy Tobie

boszzz co ja dzisiaj przezylam bylismy w tesco ja mysalam ze m ma mala na oku a on myslal ze ja i zniknela, normalnie to ona tak halasuje ze na drugim koncu markietu slychac a dzis nic cisza chodzilam wolalam nigdzie jej nie bylo, to byly najgorsze minuty w moim zyciu,w zyciu sie tak nie balam, poszlam do obslugi, szukali jej, wolali przez megafon i nic, w koncu poprosilam ochrone o to zeby sprawdzila na monitoringu pomyslalam ze tam bedzie widac co sie stalo jesli nawet cos zlego to bedzie widac i co??? okazalo sie, ze mala sie w wlaczone tv w dziale elektronicznym zapatrzala uffffff

ja w zyciu nie podejrzewalam ani nikt ze ona moze telewizory ogladac, kazdy myslal ze zabawki, ciuchy albo, ze do zoologicznego lub baru poszla, ja juz zaczelm podejrzewac, ze ja jakis pedofil porwal :szok: az misie przypomnial serial detektywi, ze najlepiej na monitoringu sprawdzic

reklama
Fakt ja tez mam czarne mysli, zaraz wkrecaja mi sie filmy, wystarczy ze moj 16 latek telefonu nie odbiera. Juz nie raz narobilam mu wstydu dzwoniac po kolegach i rodzicach...
Dzis Anglie zasypalo 4 godziny potrzeba bylo na dojazd z centrum do domu- normalnie ok 10 miniut.,wiec juz na telefonie wisialam gdzie on a ten biegl sobie iles kilometrow ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry