*martusia*
Fanka BB :)
to jak nabierzesz sił to daj znać![]()
no co tam mow.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to jak nabierzesz sił to daj znać![]()

dzien doberek! No i zaglosowane! Podziwiam laski, ze tak chcetnie sie zglaszacie, u mnie 24 godziny to stanowczo za malo na codzienne sprawy, a tu jeszcze ciagnac kolejny obowiazek no no..
Wyjasnilo sie dlaczego corcia budzila sie co 40 min...moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Znow zaczelam ja zabierac do siebie do lozka po pierwszej nocnej pobudce i czujac mleczko laciate na wyciagniecie pyszczka ,nie mogla sie oprzec! No wiec juz druga noc mam przespana, bo Olivka spi u siebie w loziu. Zasypia o 21, budzi sie o 12nastej, ODKLADAM JA DO LOZECZKA i dalej spi do 5-6, znow karmienie, lozeczko i do 9-10 nyny. Bosko! Teraz juz na 100% moge powiedziec, ze mam idealne dzidzi:-):-):-):-):-)
nie cierpię urzędnikówbabka z administracji budynku uważa,że lepiej wie czy ja mam okna w mieszkaniu rozszczelnione prawidłowo czy za mało i w dodatku zapowiedziała się w poniedziałek na wizytację i "wytłumaczę Pani jeszcze raz na spokojnie" nosz k...... a co ja tępa i nie kumam,że mam w oknie mokrowentylacje zrobić
wszystkie okna pootwierane a w łazience nadal ziąb jak 150
a na dodatek kaloryfer w pokoju u juniora grzeje nawet jak jest zakręcony (przy wietrzeniu) już widzę te rachunki
młody przespał od 22 do 8 bez budzenia na papu
zrobił 2 kupy (u niego to niespotykane), ale pewnie tak odreagował szczepionkę....teraz maltretuje ośmiorniczkę ;-)
dziewczyny prosze o kciuki bo ja juz cala zaplakana jestem... Oliwier ma bardzo zle wyniki o 16:20 idziemy do lekarza poprosilam mame o pomoc... prosze powiedzcie mi ze bedzie dobrze...
az misie przypomnial serial detektywi, ze najlepiej na monitoringu sprawdzicja w zyciu nie podejrzewalam ani nikt ze ona moze telewizory ogladac, kazdy myslal ze zabawki, ciuchy albo, ze do zoologicznego lub baru poszla, ja juz zaczelm podejrzewac, ze ja jakis pedofil porwalaz misie przypomnial serial detektywi, ze najlepiej na monitoringu sprawdzic