reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Tak czekalam i sie doczekalam. Padal deszcz ale juz sie ochlodzilo. Dla mnie dobrze bo w domu i blisko na spacery chodze ale innym wspolczole tu jest katastrofa bo troche sniegu spadlo. Juz slyszalam ze ma szkoly nie byc w poniedzialek. Ale ja szczesliwa .

WITAM:)

Nocka fajna bo i dzieci ładnie spali w raz z Marcelkiem:)tylko Alanek popłakiwał coś z poczatku ale zasnął i już do rana spał :)

My wczoraj choinke schowaliśmy...u nas chetnie dzieci się zabrali:)czekają na za rok :)

Zdrówka dla wszystkich!!

Dziękujemy slicznie za życzenia:))

TYGRYSEK oj oj ja też zawsze stracha mam o te dzieci...Alanek np.mi w New Yorkerze się schował a dokładnie bawił swoim odbiciem w lustrze a ja łażę szukam wołam :/dobrze ze nic sie nie stało że córcia tylko tv ogladała:))
MARTUSIA biedulek:((sił dla was!!
BEBE a ja tu myślałam ze będzie kolejny dzidizuś :P wiem wiem rozumiem ;))także uff!!

Hej hej :)
My dziś na zakupy...:tak: Bez dzieci na szczęście...
Tygrysku wyobrażam sobie co przeżyłaś, ja padłabym na zawał, jakbym zobaczyła, że nie ma dziecka:szok: Współczuję wrażeń...

Patrysiu my ustaliliśmy z K, że więcej dzieci nie będzie...ale tak sobie myślę, że może kiedyś jeszcze namówię go na jedno, no ale teraz lepiej nie, po prostu nas nie stać:sorry:

Miłego dnia!

no hej, ua nas tez sypie od rana. mały spał ładnie i spokojnie, i nawert się wyspałam dzisiaj.
dzis chyba zrobimy ognisko na sniegu, bo mamy malego goscia od kilku dni w domu. Zuzie 7 mio letnią. to taka dlasza rodzina i nei mieli co z nią robic, a przynajmniej się z Hesią bawi. teraz rysują. a ja ide pranie wstawic poki chwila ciszy ;)

witam
wrrr moja tez nic nie je...mlekiem pluje (a bylo juz tak ladnie) troszke sinlacu z kaszka zjadla (raczej wmuszone):angry:

tygrusku wspolczuje sytuacji.... moj tez jak nie odbiera tel. to matka se filmy wkreca, i panike sieje

dolores se jeszcze testa nie strzelilam :-Dmoze dzisiaj:szok:

bebe gratuluje testa :-D

Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry