gorgusia
Fanka BB :)
Nie mam kiedy pisać,ale czytam Was na bieżąco.
Martusia- dzielna i kochana mama z Ciebie. Oli kocha Cię najbardziej na świecie i na pewno nie poczuł się samotny nawet przez chwilę ( tak, tak-dobrze czytasz- napisała to Gorgusia i się nie czepia
) buziak dla Was!
Ryba- ja to czytam z ciekawości to co Ty wymyślasz, bo na wiele rzeczy sama bym nie wpadła.
Axa- no jesteś! Kac czekał wczoraj na życzenia od cioci Axy,a tu lyyyyyyyypa.
Kacek śpi... zjadł 200ml cyca i śpi. Mój kochany....
A ja powinnam się szykować na szkolenie i czytać koncept, ale zajrzałam do Was i już zostałam ciotki....
Znalazłam super łóżko kosmetyczne w super cenie. Jedziemy z M na dniach je kupić. Remont pełną parą. Jeszcze miesiąc do otwarcia
Wcinam pączka z toffi i ściągam mleko- mam już 210ml
Buziaki!
Martusia- dzielna i kochana mama z Ciebie. Oli kocha Cię najbardziej na świecie i na pewno nie poczuł się samotny nawet przez chwilę ( tak, tak-dobrze czytasz- napisała to Gorgusia i się nie czepia
) buziak dla Was!Ryba- ja to czytam z ciekawości to co Ty wymyślasz, bo na wiele rzeczy sama bym nie wpadła.
Axa- no jesteś! Kac czekał wczoraj na życzenia od cioci Axy,a tu lyyyyyyyypa.
Kacek śpi... zjadł 200ml cyca i śpi. Mój kochany....
A ja powinnam się szykować na szkolenie i czytać koncept, ale zajrzałam do Was i już zostałam ciotki....
Znalazłam super łóżko kosmetyczne w super cenie. Jedziemy z M na dniach je kupić. Remont pełną parą. Jeszcze miesiąc do otwarcia
Wcinam pączka z toffi i ściągam mleko- mam już 210ml

Buziaki!