Tygrysek1985
Fanka BB :)
Hej hej,
Nie wiem co pisać, dziecko mam popsute, wstałao o 4.30, teraz odsypia...A ja mam meeega lenia...
Też bym chyba wybrała Norwegię, jakoś tak pozytywnie mi się kojarzy...ale wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
Miłego dnia!
moj trzecia noc z z rzedu spal do 4

Witam się porannie. My trafiliśmy wczoraj z Julianem na SOR po wizycie u lekarza rodzinnego zostaliśmy skierowani z powodu temp i "szczekającego" krtaniowego kaszlu. W szpitalu pani dwie panie lekarki zbadały Malutkiego i okazało się że ma ostre zapalenie gardła i krtani i infekcje w uchu, dostał zastrzyk w dupcie i inhalował się 10 min ale nie było potrzeby żeby zostawić go w szpitalu. Musimy tylko jutro iść do laryngologa sprawdzić czy w uszku coś więcej zacznie się dziać i do pediatry na kontrolę czy nic więcej się nie dzieje bo u takiego maluszka to zaraz może być zapalenie oskrzeli czy płuc a że Julian wcześniej nie chorował więc nie wiadomo jak reaguje jego organizm na infekcje. Na szczęście dziś już jest lepiej temp nie ma tylko nadal kaszle i kicha. A poza tym mamy dziś wizytę u nowej p alergolog bo po wizytach u poprzedniej efektów leczenia nie widzę.
zdrowka
dziewczyny, mam wyniki Oliwka. 3 pozycje są podwyższone: płytki krwi, monocyty, monocyty %...
kolejny zawał....
bedzie ok musi, na ktora masz wizyte?? poki nie bylas z tym u lekarza to spokoj ok??
Hejka, dziewczynki,
czy ktoś tu nas jeszcze pamięta??
Ja nie mam pojęcia co się u Was dzieję![]()
Na początku grudnia wyprowadziliśmy się z wynajmowanego mieszkania i niestety do dnia dzisiejszego nie miałam internetu, nieraz udało mi się wejść przez kom aby obejrzeć zdjęcia jak maluchy urosły.![]()
Mam nadzieję że znów się rozkręcę![]()
U nas wszystko dobrze, Filipek rośnie jak na drożdżach, mały łobuz się robi i jest taki zdolny :-)
Tylko wczoraj złapał nas katarek i strasznie się męczy![]()
Do juterkaSłodkich snów
![]()
pamietam, gdzie teraz mieszkacie??
ayni pisalysmy wczoraj o tym na zywieniowym ;-)
A ja mam meeega lenia...