reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej hej,
Nie wiem co pisać, dziecko mam popsute, wstałao o 4.30, teraz odsypia...:confused2: A ja mam meeega lenia...

Też bym chyba wybrała Norwegię, jakoś tak pozytywnie mi się kojarzy...ale wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma:tak:

Miłego dnia!

moj trzecia noc z z rzedu spal do 4 :szok::wściekła/y::no:

Witam się porannie. My trafiliśmy wczoraj z Julianem na SOR po wizycie u lekarza rodzinnego zostaliśmy skierowani z powodu temp i "szczekającego" krtaniowego kaszlu. W szpitalu pani dwie panie lekarki zbadały Malutkiego i okazało się że ma ostre zapalenie gardła i krtani i infekcje w uchu, dostał zastrzyk w dupcie i inhalował się 10 min ale nie było potrzeby żeby zostawić go w szpitalu. Musimy tylko jutro iść do laryngologa sprawdzić czy w uszku coś więcej zacznie się dziać i do pediatry na kontrolę czy nic więcej się nie dzieje bo u takiego maluszka to zaraz może być zapalenie oskrzeli czy płuc a że Julian wcześniej nie chorował więc nie wiadomo jak reaguje jego organizm na infekcje. Na szczęście dziś już jest lepiej temp nie ma tylko nadal kaszle i kicha. A poza tym mamy dziś wizytę u nowej p alergolog bo po wizytach u poprzedniej efektów leczenia nie widzę.

zdrowka

dziewczyny, mam wyniki Oliwka. 3 pozycje są podwyższone: płytki krwi, monocyty, monocyty %...

kolejny zawał....

bedzie ok musi, na ktora masz wizyte?? poki nie bylas z tym u lekarza to spokoj ok??

Hejka, dziewczynki,
czy ktoś tu nas jeszcze pamięta??
Ja nie mam pojęcia co się u Was dzieję :no:
Na początku grudnia wyprowadziliśmy się z wynajmowanego mieszkania i niestety do dnia dzisiejszego nie miałam internetu, nieraz udało mi się wejść przez kom aby obejrzeć zdjęcia jak maluchy urosły. :tak:
Mam nadzieję że znów się rozkręcę :tak:
U nas wszystko dobrze, Filipek rośnie jak na drożdżach, mały łobuz się robi i jest taki zdolny :-)
Tylko wczoraj złapał nas katarek i strasznie się męczy :no:
Do juterka :tak:Słodkich snów :tak:

pamietam, gdzie teraz mieszkacie??

ayni pisalysmy wczoraj o tym na zywieniowym ;-)

reklama
dzien dobry porannie. Ja z kromalem i kawusia. Olivcia mi podspiewuje w wysokiej tonacji. Nie wiem jak ona to robi skoro kaszle i prycha wiec napewno gardlo ja boli.:rofl2::rofl2:garaczki nie ma, takze nie jest najgorzej. Mam do was mamusie pytanie: czy widzicie juz jakies pierwsze symptomy, ze waszym maluszkom zmieni sie kolor oczu? Pytam bo ja w Olivki oczach widze takie jakby zylki brazowo-piwne. Moj B tego nie widzi, albo udaje, ze nie widzi (on ma niebieskie, a ja piwne :-D:-D:-D). Bardzo jest to zauwazalne przy sloneczku
Martusia kciukale zacisniete za wizyte. Dopoki specjalista wynikow nie zobaczy, nie masz co sie stresowac. A i pozniej pewnie bedzie wszystko ok. Po zdjeciach absolutnie nie widac, by cokolwiek byloby z nim nie ok. No i te czarujace oczy....
Stokrotka przysiegam, moja Aluska tez tak ze schodow zjezdzala!Tak jej bylo bezpiecznie zejsc:szok::szok::szok::szok:
Claudynka kciukacy za sesyjke
Patrysia mnie juz by nikt nie namowil do takiej kaszki. Przenigdy!
Tygrysek ach... coz poradzic... kawa z rana jak smietana...Moze w dzien uda ci sie oczka zmrozyc?

Ostatnia edycja:
RiSia no ja piore w płatkach bebe ...mi sie sprawdzaja...jak czegos nie moge doprac to najpierw mocze w platkach a potem piore w pralce. Ogolnie ok. One zapachu nie maja ale dla nas dobrze :) zawsze je rozpuszczam w goracej wodzie potem wlewam do pralki

Ale tez dziwne, i w Polsce taki przypadek i za granica? i nagle od wczoraj rozglos, no ciekawe co z tego wyniknie...masakra bo my mozemy tylko jedna kaszke jak cos a ona jest z nestle, Merlin:-p

Hallo Kochane!
Ja myślę, że to ktoś kto ma ochotę na odszkodowanie od Nestle. Nie wierze w takie" cuda".
Fasolka Malutka Pati cudna, i jakie ma piękne oczęta.
Monaliza w temacie oczu nie pomogę, bo u mnie wszyscy niebieskie:-) Chociaż koleżanka ma piwne, jej M ma piwne, a młoda ma piękne, ale naprawdę piękne błękitne oczęta. Zdrady nie było jak by co.
Ayni dzięki za odpowiedź:-)
Ja piorę w loveli kolor i zakochałam się w tym płynie i zapachu. Mała tak cudnie pachnie. Jak pojadę do Pl to kupie zapasik.
Wiecie, że już od tygodnia co dziennie farbuję włosy, znaczy zamierzam.

żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce:-D
zmykam do lekarza ze sobą
dzieciaki :-D tzn. m i Zuzola na spacerze

jutro muszę oddelegować emka do tesco bo pieluchy w promocji :D

moje dziecko ciągle ma wysypkę wokół buzi już któryś tydzień z kolei
a dziś jeszcze suche usta
nie wiem, a nie chcę jakimiś sterydami jej smarować
póki co smarujemy emolium

Zanetka pewnie, że pamiętamy

Martusia głowa do góry, nie przejmuj się na zapas. Staraj się być silna i dzielna. Będzie dobrze.
Tulam cię razem z moją kruszynką i uśmiech poproszę ;)
Trzymam &&&&

Zanetkaa pewnie, ze pamiętamy:):)

dziewczyny, czy któraś używa orzechów do prania? bądź płatków mydlanych? jak to się sprawdza?

mi pranie w orzechach nie za bardzo się sprawdza, ale za to myje się nimi fajnie szyby i podobno naczynia też - jak chcesz to mogę ci podrzucić parę sztuk ;)

płatki mydlane zamierzam kupić

reklama
Axa witam w gronie farbowania włosów juz tydzien:-Dnoo moze dzis jak dziec pozwoli:-Dlovela tak ,ładnie pachnie i długo niestety u nas naprawde wysypka za wysypka dlatego zmieniłam na te mydlane i jakos maly prawie nie wysypany...

Fasolina u mnie strona bb normalnie chodzi...poki co...

Doolores no to powodzonka i &&& za dobre wiesci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry