reklama

wrzesień 2012 ;)

Fasolka u mnie dziś wyjątkowo ok:-)
Adi wczoraj wciągnęła jabłko z gruszką, i chyba w nocy brzuszek coś bolał, nie płakała, ale się budziła. A o 4 zrobiła koopala, pierwszy raz w życiu w nocy, nawet jak była noworodkiem, to kulturalnie w dzień się załatwiała. Dam jej dziś jeszcze raz i jak znowu będzie coś nie tegas to od gruszki.
Maluszek ja też sobie tak tłumaczę, jak dziec pozwoli:) Mogła bym wieczorem jak Ai pójdzie spać, ale mi też się nie chce:)

reklama
a moj zjadl wczoraj brokula z ziemniaczkiem (ze sloiczka) i nie mogl się zalatwic. ale jak mu w zesżłym tygodniu podawąłam brokula z ziemiakiem i marchewką (sama robiłam) to nic mu nie bylo.
dzi sama gotuje brokula i zobacze. bede miala pewnosc ;)

laski a polecicie cos na wypadające włosy???garściami??
po Hesi mi duzo wypadło, ale odrosły już piękne, i gęste. a teraz znow to samo. juz nie mam połozy wlosów. nie wiem co robic.

czy dermene ktoś stosował?

laski a polecicie cos na wypadające włosy???garściami??
po Hesi mi duzo wypadło, ale odrosły już piękne, i gęste. a teraz znow to samo. juz nie mam połozy wlosów. nie wiem co robic.

czy dermene ktoś stosował?

Ja polecę: wkładkę plastikową, którą się wkłada do odpływu w wannie, żeby włosy się na niej zebrały i nie poszły z wodą w syfon :-D
Kupiłam takie ustrojstwo za 2 zeta, bo się boję, że mi się wanna zatka, tak mi włosy lecą.
Po myciu z odpływu wybieram garść włosów.
Gdzieś od 2 tygodni tak mi się zrobiło i już myślałam, że to bujda z tym wypadaniem po ciąży aż tu nagle - dosłownie z dnia na dzień - zaczęły wypadać garściami.

Na wypadające włosy po ciąży to chyba nic nie pomoże.
To hormony, trzeba przeczekać.

Ja jeszcze moge polecic Kreta ;-) raz na pare dni przepuszczam przez wanne i jeszcze nie mialam problemu z zatkanymi rurami ;-)
wlosy tez mi leeeeca i przestac nie moga. jem jakies tam tabletki, ale fryzjerka mowila, ze to dziala, ale po paru mies regularnego stosowania. wiec chyba sie musze przyzwyczaic ;-)

Kreta mam i czasem wlewam profilaktycznie
A tą wkładkę to stosuję przy każdym myciu włosów
Dopiero teraz widzę jak dużo ich wypada jak wybieram włosy z tego koszyczka
Oblecha ale co poradzić
Wolę tak niż za chwilę mieć zatkany odpływ a na stówę tak by się skończyło

reklama
Jas ostatnio w dzien ma trzy - cztery drzemki po 30 minut ttylko. dlatego nie mialam kiedy wejsc. dawno mnie u Was nie było. buziaki.
co do oczu Jaś ma niebieskie. ja zielonoszare a B brązowe
co do włosów sama nie wiem mi też wypadają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry