Tygrysek1985
Fanka BB :)
stokrotka Tz ubierał dziś juniora (było ok), pytam go czym się kieruje przy doborze ciuszków dla małego...a on odp.: STRACHEM przed tym co ja powiem![]()
![]()
buhahah dobre
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
stokrotka Tz ubierał dziś juniora (było ok), pytam go czym się kieruje przy doborze ciuszków dla małego...a on odp.: STRACHEM przed tym co ja powiem![]()
![]()
Ja pomieszkiwalam pare miesiecy w Egipcie, ale Indie to juz w ogole musi byc kosmos, niezly szok kulturowy. Fajnie, ze wybralas Norwegie, a kiedy sie tam wybieracie ?
nie wiem skad on je wszystkie bierze, bo prostu jak ma okazje to lapie kazdego za futro.Stokrotko a gdzie Ciebie wywialo az do Indii?Ja pomieszkiwalam pare miesiecy w Egipcie, ale Indie to juz w ogole musi byc kosmos, niezly szok kulturowy. Fajnie, ze wybralas Norwegie, a kiedy sie tam wybieracie ?
Axa moj syn jest kolekcjonerem wszelakich wlosow i widze go co rusz albo z moimi wlosami w rece, albo z wlosami M a w najgorszym wypadku kotanie wiem skad on je wszystkie bierze, bo prostu jak ma okazje to lapie kazdego za futro.

moja tez ma wiecznie wlosy,dzisiaj nawet w kupie byl hehe chyba jej nie smakowal