reklama

wrzesień 2012 ;)

stokrotka Tz ubierał dziś juniora (było ok), pytam go czym się kieruje przy doborze ciuszków dla małego...a on odp.: STRACHEM przed tym co ja powiem
laugh.gif
wink2.gif

buhahah dobre

reklama
Stokrotko a gdzie Ciebie wywialo az do Indii? :szok: Ja pomieszkiwalam pare miesiecy w Egipcie, ale Indie to juz w ogole musi byc kosmos, niezly szok kulturowy. Fajnie, ze wybralas Norwegie, a kiedy sie tam wybieracie ?

Axa moj syn jest kolekcjonerem wszelakich wlosow i widze go co rusz albo z moimi wlosami w rece, albo z wlosami M a w najgorszym wypadku kota :szok: nie wiem skad on je wszystkie bierze, bo prostu jak ma okazje to lapie kazdego za futro.

axa a ja zmieniam rudy na brązik...tylko musze odczekac jeszcze ze dwa tygodnie....

moj maly spi, Hesia marudzi...eh normalnie kosmos dzisiaj...
hm Indie...chciałabym.......Ja tylko mieszkałam w Blackburn i Accrington koło Manchesteru...ehh...to były czasy.

Stokrotko a gdzie Ciebie wywialo az do Indii? :szok: Ja pomieszkiwalam pare miesiecy w Egipcie, ale Indie to juz w ogole musi byc kosmos, niezly szok kulturowy. Fajnie, ze wybralas Norwegie, a kiedy sie tam wybieracie ?

Axa moj syn jest kolekcjonerem wszelakich wlosow i widze go co rusz albo z moimi wlosami w rece, albo z wlosami M a w najgorszym wypadku kota :szok: nie wiem skad on je wszystkie bierze, bo prostu jak ma okazje to lapie kazdego za futro.

w Indiach mieszkałam 7 miesięcy-TZ był tam na kontrakcie w Bombaju...szczerze mówiąc nie ma się czym podniecać ;-)mieszkać na stałe nie dałabym rady bo ciapaci są uciążliwi i napastliwi :no:

z przeprowadzką zaczekam do kwietnia jak junior bedzie po chrzcie a że trzeba mnóstwo spraw załatwić to pewnie dopiero na maj tam zjadę....

chociaż jakbyście kochane mocno trzymały kciuki żeby TZ znalazł konkretną pracę za godziwą płacę to nie musielibyśmy wyjeżdżać ;-)

a młody jak zasnął o 17 tak sobie nadal śpi-karmiłam na śpiocha i pewnie już do rana będzie spał :szok:

Axari no wreszcie pokazałaś tego tygryska ;-)

dziecie spi padlo po kapieli:-D
a tak to caly dzien marudnie:wściekła/y:moja tez ma wiecznie wlosy,dzisiaj nawet w kupie byl hehe chyba jej nie smakowal:-D:-D:-D

anmika i u nas czerwony placek na nozce, ja mam altacet
stokrotka toz pozwiedzasz, ale trzymam kciuki za ta prace w Polsce:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry