reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie;-)
Ostatnio nie wyrabiam Artur urządza pobudki o 6 a zasypia po 23. Dziś wyjatkowo już zasnął. Jestem tak padnięta że ledwo na oczy patrze. Mały ma dalej katar ale tak jakby już ciut lzejszy. Dzisiaj jego włosy spotkały się z maszynką..Tata je ściął. Ale tak mu się poprzecierały, że u góry tylko długie zostały a po bokach gdzie nie gdzie takie sterczały a reszta prawie łysa. Stwierdziliśmy że lepiej mu wyrównać zeby już ładnie sobie rosły.
Zananetkaaa- Fajnie że jesteś spowrotem! ;-)
Dziewczyna- O rany..Zdrwoka życzę!
Cloudynka- Dasz rade!;-)
Future- Mi fryzjerka na wypadające wlosy powiedziała tyle ze niestety nic na to nie poradzę bo to normalna wymiana włosa i musi mi wypaśc to co w ciąży nie wypadło.:-(
Awersja- no mi własnie sie wanna zatkała:-D
Stokrotka- Fajnie ze Norwegia:tak:. Może nie umarzniesz;-)

Co do oczek to my mamy zielone a Arti ma niebieskie po dziadku:tak:
Mi Maly tak potrafi chwycic wlosy że nawet jak związane mam to zawsze coś wyciągnie:crazy:

reklama
hej

Anmika oklady z sody sie robi lyzeczka na pol szklanki wody i systemtycznie przykladaj
Future ja moge sobie sweter zrobic ze swoich wlosow...
Stokrotka tekst TZ dobry :D
Cloudynka dobrze ze sie odezwalas
Marlenko tulam
Doloress kciuki za wizyte
Risia ja piore oddzielnie ciuszki malego ale w zwklym plynie do prania. bez plynu do plukania.
Monaliza no wiem te jego fleszowe oczki sa cudne :)
Dziewczyna o rany... wspolczuje.
Zanetko wizyta na lekarzowym watku opisana dziekuje ze pytasz
Fasolka ja mialam raz 'Error Database' i forum padlo
Palma bedzie lepiej zobaczysz

moj maly dzis aniolek. spal godzinke po wizycie i pozniej 2.5h ;) mi sie tez przysnelo. no i kamien spadl mi z serca i ulge mam niesamowita po tej wizycie.

no i mam skierowanie na oddzial chirurgii jednego dnia. odnowila mi sie torbiel pisalam o niej w ciazy ja mialam. jak nie wrzod na doopie to wrzod internetowy :D:D ach jaka ja dzis kasliwa jestem :P

Ty to masz...eh
martusia i ja tulam:) ja mialam przed , w czasie ciazy miesniaka i teraz nie wiem co sie z nim dzieje, bo zapomnialam zapytac jak bylam u gina, a teraz to nie wiem kiedy sie tam pokaze:-)

tygrysek bo zawsze zapomne napisac , super masz coreczke,zywe sreberko z niej
axarai fajnie kacperek w tej czapie wyglada, ada slodko spiocha
patrysia kawaler Ci rosnie i ten doleczek ...ach sliczny
verita fajnie malutka spi z misiem
dziewczyna82 siostra pilnuje brata na sankach, fajnie
nagapalma slicznie natusia lezy, i taki aniolek
martusia oli wymiata tym zdjeciem , maly anioleczek
fasolka sliczna patunia

czy ktoras podaje maluchowi wapno? bo ja kupilam i tam jest napisane ze od 2 rz podawac a ja nie wiem jaka dawke dla niemowlat mozna

dzieki, a oliwka ma tyle energii ze padam

w Indiach mieszkałam 7 miesięcy-TZ był tam na kontrakcie w Bombaju...szczerze mówiąc nie ma się czym podniecać ;-)mieszkać na stałe nie dałabym rady bo ciapaci są uciążliwi i napastliwi :no:

z przeprowadzką zaczekam do kwietnia jak junior bedzie po chrzcie a że trzeba mnóstwo spraw załatwić to pewnie dopiero na maj tam zjadę....

chociaż jakbyście kochane mocno trzymały kciuki żeby TZ znalazł konkretną pracę za godziwą płacę to nie musielibyśmy wyjeżdżać ;-)

a młody jak zasnął o 17 tak sobie nadal śpi-karmiłam na śpiocha i pewnie już do rana będzie spał :szok:

Axari no wreszcie pokazałaś tego tygryska ;-)

&&& za prace dla TZ

reklama
Hej :)
Malutkiej idą górne trójki i jest troche marudna ciągle tylko ręce i ręce :no::no::no:

martusia dobrze że z synusiem wszystko okej;-);-)

Musze w końcu zacząć szukać sukni ślubnej :-):-)

Kolorowych snów :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry